+ Film

Artmozik éjszakája egyetlen karszalaggal – Lynch, Tarantino, Scorsese

Artmozik éjszakája

Az Artmozik éjszakája kora estétől másnap hajnalig tart, ez idő alatt lehet értékes és izgalmas filmeket nézni, egyetlen karszalaggal.

Az idén május 19-én, pénteken rendezik meg az Artmozik éjszakája programsorozatot: a Budapest Film filmszínházai közül a Művészben, a Puskinban, a Toldiban, a Kino Caféban és a Tabánban láthatók filmek hajnalig.

Az Artmozik éjszakája kora estétől másnap hajnalig tart, ez idő alatt lehet értékes és izgalmas filmeket nézni, egyetlen karszalag megvásárlásával.

A mozimaratonon többek közt premier előtt vetítik az Akkor éjjel című francia krimit, visszatér a mozikba David Lynch Dűnéje, Quentin Tarantino Jackie Brown című alkotása és sok más mellett Martin Scorsese kultikus zenei dokumentumfilmje, Az utolsó valcer is.

De az olyan, az országos bemutató előtt látható alkotások mellett, mint a Nem kapjátok meg a gyűlöletem és a Röfi, olyan sikerfilmek is visszatérnek az Artmozik éjszakájára, mint a Moonage Daydream, látható lesz a Kokainmedve, a Larry és a Tár című film is.

Az összes helyszínre érvényes karszalag 4800 forintos áron érhető el az artmozik pénztárában, továbbá online is megvásárolható a https://artmozi.hu/artmozik-ejszakaja-2023 weboldalon, ahol megtalálható a rendezvény teljes programja.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top