+ Színház

Hegedűs D. Géza sok jó baráttal együtt ad születésnapi koncertet

hegedűs d. géza

Hegedűs D. Géza életműkoncertet ad 70. születésnapja alkalmából május 8-án a Vígszínház színpadán, ahol jelen lesznek a barátok is.

Keresés a weben

Hegedűs D. Géza életműkoncertet ad 70. születésnapja alkalmából május 8-án a Vígszínház színpadán, ahol színész barátaival legendás előadások dalaiból válogat.

A színművész életműve fél évszázada része a Vígszínház történetének, ezalatt az ötven év alatt nagy sikerű zenés előadások főszereplője is volt.

Az ünnepi koncerten színész barátaival – Halász Judittal, Kútvölgyi Erzsébettel, Igó Évával, Hegyi Barbarával, Balázsovits Edittel, Kern Andrással, Lukács Sándorral, Fesztbaum Bélával és Wunderlich Józseffel – legendás előadások dalaiból válogatnak.

Az 1953. május 7-én született Hegedűs D. Géza a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Horvai István osztályában végzett 1975-ben, már főiskolásként a Vígszínházhoz szerződött, és azóta is a társulat tagja.

A május 8-i estére Hegedűs D. Géza a legkülönbözőbb zenei stílusú színpadi művek slágereiből válogatott: a Popfesztiváltól kezdve többek között a Jó estét nyárból, a Kőműves Kelemenből, a Padlásból, a Koldusoperából, a Hegedűs a háztetőnből és a Dzsungel könyvéből – áll a közleményben.

A szerzeményeket zeneileg a művész muzsikus barátai – Vranik Krisztián (Krizso), Hegyi Dávid, Czitrom Ádám és Subicz Gábor – gondolták újra.

További információ a HDG 70 című koncertről.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top