+ Fotó

A nap fotója: Presser Gábor próbál a Vígszínházban

Presser Gábor

Presser Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész, zeneszerző, zongorista és énekes, érdemes művész (b).

Presser Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész, zeneszerző, zongorista és énekes, érdemes művész (b) és Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, író, énekes, humorista, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Víg-Presser-50 címmel Presser Gábor vígszínházi dalaiból rendezett koncert főpróbáján Budapesten a Vígszínházban 2023. március 24-én.

MTI/Balogh Zoltán

Presser Gábor

Budapest, 2023. március 24.
Varga-Járó Sára, Márkus Luca és Antóci Dorottya színésznők (b-j) a Víg-Presser-50 címmel Presser Gábor vígszínházi dalaiból rendezett koncert főpróbáján Budapesten a Vígszínházban 2023. március 24-én.
MTI/Balogh Zoltán

Presser Gábor

Budapest, 2023. március 24.
Presser Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadómûvész, zeneszerző, zongorista és énekes, érdemes mûvész (b) és Rudolf Péter Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas, kiváló művész, színész, színházi-, és filmrendező, producer, forgatókönyvíró, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Vígszínház igazgatója a Víg-Presser-50 címmel Presser Gábor vígszínházi dalaiból rendezett koncert főpróbáján Budapesten a Vígszínházban 2023. március 24-én.
MTI/Balogh Zoltán

Presser Gábor

Budapest, 2023. március 24.
Presser Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész, zeneszerző, zongorista és énekes, érdemes mûvész a Víg-Presser-50 címmel Presser Gábor vígszínházi dalaiból rendezett koncert főpróbáján Budapesten a Vígszínházban 2023. március 24-én.
MTI/Balogh Zoltán

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top