+ Film

John Waters a szexuális kihágások határát feszegeti

John Waters

John Waters nevéhez tizenhat rendezés fűződik, többek között a Hajlakk, a Poliészter, a Titkos gyilkos mama…

John Waters amerikai filmrendező, képzőművész és író először lép fel élőben Budapesten április 4-én, a MOM Kulturális Központban.

Az amerikai filmes korábbi műsorai, a This Filthy World, False Negative, Make Trouble és a John Waters Christmas már bejárták a világot, Budapesten azonban új, End of the World című előadói estjével lép fel.

Ebben a műsorban a szerző többek között olyan témákat boncolgat, mint a filmipar újraértelmezése, az emberiség sötét oldalának felvilágosult elfogadása, vagy a szexuális kihágások határainak feszegetése.

A filmes nevéhez tizenhat rendezés fűződik, többek között a Hajlakk, a Poliészter, a Titkos gyilkos mama és a trilógiának számító Rózsaszín flamingók (Pink Flamingos), Csajos bajok (Female Trouble) és a Desperate Living. A művésznek eddig tíz könyve jelent meg.

Az est szervezői idén további három ismert komikus, író fellépését is megszervezték Budapesten: április 11-én az amerikai Tom Segurával, május 5-én az amerikai-ausztrál származású Jim Jefferies-szel, december 8-án pedig a brit Daniel Sloss-szal találkozhat a közönség.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top