+ Film

Ingyenes vetítés azoknak a fiataloknak, akik nem tudnák megfizetni a jegyárat

Vilmányi Benett larry

Itt tudnak jelentkezni gyermekvédelmi, valamint hátrányos helyzetű vagy szociálisan rászoruló fiatalokkal foglalkozó intézmények vezetői, nevelői

A Larry a tavaly decemberi premier óta több mint 20.000 nézőt vonzott a mozikba. Most egy közönségtalálkozóval egybekötött vetítésen azok a 16-18 éves közötti fiatalok is láthatják Bernáth Szilárd alkotását, akiknek más módon nem lenne lehetősége megtekinteni a filmet.

A nagysikerű filmről sokan beszélnek, és eljutott a híre olyan hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozó intézményekbe is, ahol a 16-18 éves srácok nem tudnák megfizetni a mozijegy árát, ugyanakkor nevelőik szerint a Larry megnézése szemléletformáló hatású lenne számukra. A Mozinet és az alkotók ezért egy közönségtalálkozóval egybekötött vetítést szerveznek számukra az Uránia Nemzeti Filmszínházba.

A vetítést követően a Larry rendezője, Bernáth Szilárd, producere, Muhi András, valamint egyik főszereplője, Thuróczy Szabolcs beszélget a közönséggel, válaszol a kérdésekre. A program házigazdája Szabó Simon színész, rendező.

A vetítés regisztrációhoz kötött, ingyenes program, amelyre itt tudnak jelentkezni gyermekvédelmi, valamint hátrányos helyzetű vagy szociálisan rászoruló fiatalokkal foglalkozó intézmények vezetői, nevelői, a létszám megadásával.

A film Édentől keletre című betétdala Vilmányi Benett előadásában, CsalaDo mixével végre elérhető:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top