+ Zene

Kádjába fulladva találták Aaron Carter énekest

Aaron Carter

Aaron Carter olyan televíziós műsorokban játszott szerepeiről is ismert volt, mint a „Lizzie McGuire” a Disney Channelen

Meghalt Aaron Carter, egykori gyerekpopénekes, a Backstreet Boys Nick Carterének öccse – mondta el a CNN-nek egy családhoz közeli forrás. 34 éves volt.

A Los Angeles-i megyei seriff osztály szóvivője a CNN-nek elmondta, hogy helyi idő szerint szombat délelőtt délelőtt 11 óra körül a kaliforniai Carter Lancaster otthonában hívtak segítséget, ahol egy elhunytat találtak a helyszínen.

A forrás szerint holtan találták a fürdőkádjában.

A hatóságok nem adtak tájékoztatást a halál lehetséges okáról.

Cartert, aki először kisfiúként szerzett hírnevet olyan popdalokkal, mint az „I Want Candy” és a „Crush on You”. A fia, Prince 11 hónapos.

Az énekes debütáló stúdióalbuma, az „Aaron Carter” 1997-ben jelent meg, és az év elején a Backstreet Boys nyitószereplőjeként lépett fel. Ötödik, egyben utolsó stúdióalbuma, a Love 2018-ban jelent meg.

Aaron Carter olyan televíziós műsorokban játszott szerepeiről is ismert volt, mint a „Lizzie McGuire” a Disney Channelen és a „7th Heaven”, amely a WB Television Network-ben debütált. Családja valóságsorozatában is feltűnt az E! Szórakoztató televízió, „House of Carters” című műsorában.

Az énekes 2017-ben rengeteg szeretetet és támogatást kapott a rajongóktól és más hírességektől, miután biszexuálisként coming outolt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top