+ PR-cikk

Varázslatos karácsonyt szeretne?

karácsony

Sokan már hetekkel karácsony előtt feldíszítik a házat kívül-belül, hogy minél tovább tartson az ünnep és az ünnepvárás varázsa.

Ugye már Ön is várja a csodákkal teli ünnepet? A mesés karácsonyi hangulatot ünnepi fényekkel és dekorációkkal megteremtheti otthonában.

Diszkrét téli dekorációt vagy a színes díszek lenyűgöző kavalkádját részesíti előnyben? Bármelyik is szimpatikusabb, öltöztesse igazi karácsonyi hangulatba az otthonát, és lelje örömét az egész téli időszakban.

Az ünnep már a küszöbön

A karácsony a szeretet ünneplésének az ideje a családdal és barátokkal. A szépen feldíszített karácsonyfa, a fényfüzérek és a pompás karácsonyi dekorációk meghitt hangulatot teremtenek. A zord tél sötétségét ellensúlyozhatjuk kedves, meleg fényű izzósorral és gyertyákkal, minél több van belőlük, annál jobb. A MÖBELIX karácsonyi dekorációi között megtalálja az égősorokat, manókat, díszgömböket, műfenyő girlandokat, gyertya- és mécsestartókat, koszorúkat.

Sokan már hetekkel karácsony előtt feldíszítik a házat kívül-belül, hogy minél tovább tartson az ünnep és az ünnepvárás varázsa.

Manók és Mikulások az ablakban

A szürke, ködös egyhangúságban vidám hangulatot áraszt pár mókás manó és bájos Mikulás figura. Már nemcsak a skandináv otthonokban, hanem nálunk is elmaradhatatlan tartozékai a karácsonynak a kedves kis manók. Kerülhetnek az ablakpárkányra, házikó formájú mécsestartók társaságában, vagy díszíthetik a könyvespolcot is.

Díszítse fel csodásan idén a karácsonyfát!

Unja már a régi karácsonyfadíszeket? Akkor ideje újakat venni, vagy pár új dísszel kiegészíteni a meglévőket. Stílusos és elegáns lehet a karácsonyfa, ha egyszínű díszeket akaszt az ágakra. Vagy ha van pár régi, örökölt dísz, amihez ragaszkodik, akkor válogasson hozzá illő darabokat. Klasszikus és egyben nosztalgikus hangulatot teremthet a piros és fehér színű bájos függődíszekkel.

Ne feledkezzen meg az illatokról sem!

A karácsonyhoz hozzátartoznak az illatok is, csak úgy, mint a fények. Használhat mézeskalács, sült alma vagy vaníliás hókifli illatára emlékeztető illatos gyertyákat, mécseseket is. Készíthet illatos füzért is szárított narancs, lime és citromkarikákból, fahéjrudakkal együtt.

Sétáljanak egy nagyot a közeli erdőben és gyűjtsenek tobozokat, csipkebogyót, amikből hangulatos természetes asztaldíszt készíthetnek. Ha a műfenyőt részesíti előnyben, akkor mindenképp állítson egy nagy üvegvázába pár fenyőágat, hogy a fenyő hamisíthatatlan illata is jelen legyen.

Öltöztesse ünnepi díszbe az ablakait is!

Decemberben kapjanak az ablakok is méltó díszítést. Állítson az ablakpárkányra kedves figurákat, LED-es mécseseket, gyertyákat, akasszon az ablakba óriás papírcsillagokat.

Az ablakba egy egész karácsonyi tájat is varázsolhat, mini műfenyő fákkal, kis házakkal, manókkal. Ebben nemcsak a családtagok, hanem a ház előtt elsétálók is gyönyörködhetnek.

Az ablakra rajzolhat hópelyheket, csillagokat, fenyőágakat krétafilccel, vagy egyszerűen ragasszon fel ablakmatricákat.

A készülődés, dekorálás közben nemcsak az otthonunkat, hanem a lelkünket is ünnepi díszbe öltöztetjük.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top