+ Zene

Cseh Tamás emléknap Bakonybélben

cseh tamás

Makovecz Imre építész és Cseh Tamás találkozását viszi színre archívumok alapján Hüse Csaba színművész, az alkotás rendezője Cseh András.

Cseh Tamás emléknapot tartanak szombaton Bakonybélben: az egész napos program során koncerteket hallhat a közönség, felcsendülnek korábban soha nem hallott Cseh Tamás dalok is.

Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a 13 éve elhunyt zenész-énekes emlékére az Énekmondók emlékezete című programot.

Makovecz Imre építész és Cseh Tamás találkozását viszi színre archívumok alapján Hüse Csaba színművész, az alkotás rendezője Cseh András. A Fűszál a szobám című előadást szombaton délután tartják a Boldog Gizella Közösségi Házban.

Ezt követően a Szent-kútnál a Musica Historica Régizenei Együttes, a bakonybéli Szent Mauríciusz Kórus és Mülhauser Martina énekes-dalszerző, valamint a Resti Kornél Zenekar ad koncertet.

A koncert után MÁSNAP – és mi most itt vagyunk címmel Tamás és Csengey Dénes soha nem hallott dalai szólnak Beck Zoltán és Szűcs Krisztián előadásában.

Az emlékest zárásaként Cseh Tamás dalait énekli Mülhauser Martina a közönség bevonásával.

A műsor házigazdája Varga Róbert újságíró, aki 2010-ben a Cseh Tamás halála utáni első emlékesteket is szervezte és rendezte.

A Fűszál szobám és a Másnap produkció a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa Program támogatásával, a Kultháló bázis keretében, a Bakonybéli Szent Mauríciusz Alapítvány szervezésében valósul meg, a program főszervezője  Bakonybél Önkormányzata.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top