+ PR-cikk

Telepítési és használati útmutató a Tronlink kriptotárcához

Kriptotárcát keresel, és a Tron blokklánc bizalmasai közé sorolod magad? Fontos számodra a könnyű kezelhetőség, de legalább ennyire lényegesnek tartod a biztonságot is? Ha ezekre a kérdésekre igen volt a válaszod, akkor ez a cikk neked szól, hiszen betekintést nyerhetsz a TronLink tárca telepítésébe és működésébe. Emellett pedig kitérünk majd a “Vote” és a “Stake” opciókra is.

TronLink tárca telepítése gyorsan és egyszerűen

Kezdd a TronLink kriptotárca alkalmazásának a letöltésével, hogy aztán gyorsan juthass kriptovalutához a számos bitcoin automata egyikéből! Ezt megteheted számítógépre és telefonra egyaránt, ez utóbbi esetében jó tudni, hogy iOS és Android rendszerrel is kompatibilis.

Igény szerint használhatod böngésző bővítményeként is. A letöltést követően nincs más dolgod, mint elfogadni az adatkezelési nyilatkozatot, ami után két lehetőség közül választhatsz majd. Egyrészt, ha először használod az alkalmazást, akkor a “Create Wallet” gombbal új tárcát hozhatsz létre. Másrészt, ha már rendelkezel TronLink tárcával, akkor az “Import Wallet”-re kattints!

Új tárca esetében egy névadás és egy erős jelszó beállítása következik, amely után a “Back Up” gombbal egy “recovery phrase” generálódik majd neked. Ezt a kódsort csak számodra hozzáférhető helyre jegyezd fel, ezzel tudod visszaállítani fiókodat vész esetén! Most pedig igazold vissza a kódsorodat!

Küldj és fogadj kriptot biztonságosan!

A biztonsági lépéseket követően a kezdőképernyőre visz az alkalmazás, amelyen láthatod a tárca címét, ezzel leszel képes a későbbiekben kriptovaluta küldésre vagy fogadásra. A kriptovalutáid mennyiségét és fajtáját az “Assets” menüpont alatt találod. Egyéb kriptovaluta hozzáadásához a jobb oldali plusz jelre kell kattintanod, majd kiválasztani a kívánt eszközt.

Győződj meg róla, hogy elegendő forrással rendelkezel a tárcádban, mielőtt sort kerítenél kriptovaluta küldésre vagy stakingelésre! Fordított esetben a “Receive” gomb által tudod feltölteni üres tárcádat, amely mutatja a tárcád címét és QR-kódját is. Jó, ha tudod, hogy csak a TRON blokklánc tokenjeit fogod tudni küldeni. Küldeni a “Send” gombbal tudsz, amihez elegendő beírni az összeget, és beilleszteni a fogadó tárca címét, majd nyomj újra a “Send”-re!

“Vote” és “Stake” funkciók – használd őket kedvedre!

Két főbb kiegészítőfunkció közül választhatsz még, amelynek számos variációját kedvedre kombinálhatod a későbbiekben, ezek pedig:

  • A “Vote” funkció: TRX tokenjeiddel szavazhatsz vagy lekötheted őket, a rendelkezésre álló lehetőségek mellett fogod látni az éves hozamot százalékban. Bónuszodat ebben az esetben neked kell megigényelni.
  • A “Stake” funkció: Zárolhatod a tárcád tartalmának egy részét, amivel támogatod a blokklánc működését. Ezáltal pedig jutalomban részesülsz, ami automatikusan jóváíródik számodra.
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top