+ PR-cikk

Te mennyire vagy elégedett a dohányzóasztaloddal?

dohányzóasztal

Bár most alapvetően a szabadtéren töltött idő szezonja van, hiszen mindenki örül, hogy kiszabadulhat a napsütésre, a jó időbe, így nyáron inkább a teraszt és a kertet csinosítgatjuk. Ezzel együtt azonban nem szabad megfeledkeznünk otthonunk belső teréről sem, ugyanis lehűlés esetén vagy egy-egy kiadósabb nyári zápor idején még mindig a jó öreg nappalink lesz az, amely biztos és kényelmes menedéket nyújt számunkra, ahol akár a rekkenő hőség elől elbújva élvezhetjük a hűvösebb levegőt.

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a nappali mindig és mindenkor kényelmes és praktikus legyen, amihez több feltételnek is teljesülnie kell. Az egyik ilyen a dohányzóasztal, amelyet mai írásunkban tüzetesebben is megvizsgálunk!

Fontos a méret!

Az elsődleges szempont, ami alapján kiválasztod az új dohányzóasztalodat a Prémium bútoráruház kínálatából, az a méret legyen. Ugyanis egy túl nagy vagy túl kicsi darab rontani fog a nappali használatának az élményén.

Ha túl nagy, akkor elveszi a teret, és nem bírsz majd kényelmesen mozogni; ha pedig túl kicsi, akkor semmi sem fog ráférni, és ez szintén rontani fog a komfortérzeteden. Éppen ezért elsődlegesen találd meg az ideális méretet.

Ha azzal megvagy, akkor jöhet a stílus, és hozzá kapcsolódóan az anyag és a szín kiválasztása. A skandináv stílus kedvelői a műanyag fehér lábakon álló fa asztallapos verziót részesítik előnyben, a klasszikus elegancia hívei a tömörfára esküsznek, a minimalista stílus követői pedig olyan rendhagyó megoldásokat részesítenek előnyben, mint az üveg asztallap vagy a fémből készült lábak.

Széles a kínálat, de megéri időt szánni rá, hiszen központi szerepet tölt majd be az otthonunkban.

Te mire használod a dohányzóasztalt?

A méret és a külcsín mellett a funkció szempontja sem törpülhet el, ami persze háztartásonként változik.

Filmrajongók számára fontos, hogy minden ital és étel elérhető közelségbe kerüljön, könyvmolyoknál elsődleges szempont, hogy minél több könyv férjen el rajta, ha pedig valaki lustulni szeret nagyon, akkor jó, ha kényelmes magasságot választ ahhoz, hogy fel tudja polcolni a lábát.

Láthatod hát, egy egyszerű bútorról van szó, ám mégis mennyi mindent kell tudnia, és mennyire hasznos minden nappaliban. Megéri hát rászánni a kellő időt arra, hogy megtaláld az ideális darabot a Prémium bútoráruház kínálatában!

Fő a rendezettség!

Persze akad olyan lakberendezési stílus, ami nem szabálykövető és eklektikus voltával szerethető káoszt teremt (gondolj csak a bohém stílusra), ez azonban közel sem jelenti azt, hogy a rendetlenség és az igénytelenség legitimálható.

Egy megfelelően kiválasztott dohányzóasztallal elejét veheted annak, hogy a nappalidon eluralkodjon a káosz, és ha bárki belép oda, kellemes érzéssel töltse el a látvány.

A nappalid, akárcsak az előszobád, rólad árulkodik, így érdemes komolyan venni és rendben tartani. Már csak magad miatt is, hiszen sokkal kényelmesebb egy igényes nappaliban elnyúlva ejtőzni, mint halmok között helyet túrni magadnak.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top