+ PR-cikk

Gondoltál már arra, hogy milyen székeken fog ülni a násznép?

bútorbérlés

Bizony fontos kérdés egy esküvő esetében, hogy milyen székeken fognak helyet foglalni a vendégek. Fontos, hogy kényelmes és egyben elegáns is legyen.

A Chiavari szék légies, könnyű és roppant kifinomult, ezért nincs is nála tökéletesebb esküvői szék.

Chiavari szék – az esküvők klasszikusa

A bútor stílusa meghatározza az esküvő hangulatát. Ha elegáns és stílusos eseményt szeretnél, akkor mindenképpen a Chiavari szék mellett dönts. Az amerikai romantikus filmekből biztosan ismerős ez az ikonikus és elegáns bútor. A világszerte ismert Chiavari szék nemcsak az esküvő színvonalát emeli, de gondoskodik a vendégek kényelméről is.

Az Esküvőpalota Chiavari szék bérlés szolgáltatása segítséget nyújt azoknak a pároknak, akik szeretnék, hogy a bútorok is emeljék az esemény ünnepi hangulatát.

Ismerd meg a híres szék történetét!

Chiavari egy olasz tengerparti kisváros. Ebben a városban tervezte a széket Giuseppe Gaetano Descalzi asztalosmester, egyenesen a genovai nagykövet kérésére több mint 200 évvel ezelőtt.

A széknek magas szintű kritériumoknak kellett megfelelnie, többek között legyen ízléses, elegáns, de ne túl díszes, valamint könnyű és kényelmes is legyen. Szélsebesen sikeres lett a szék, és a világ uralkodóházai is megrendelték, kastélyok és báltermek kedvelt berendezése lett.

A Chiavari szék sikere és népszerűsége azóta is töretlen és a különféle ünnepi eseményeken – mint eljegyzés, esküvő, bankett, évforduló – előszeretettel használják.

Ennél kecsesebb és elegánsabb szék nem is igazán létezik, ezért manapság Giuseppe mester széke nélkül nincs is igazán kifinomult stílusú esemény.

Az évek során semmit sem veszített a népszerűségéből, hiszen Barack Obama elnöki beiktatásának fogadásán is ilyen széken ültek a résztvevők.

Mit kapsz ha Chiavari széket bérelsz?

Az elegáns vonalvezetésű ülőalkalmatosság fehérre vagy aranyra festett bükkfából készült. Tartozik hozzá fehér, illetve arany színű párna is. A szék és a párna színe tetszés szerint kombinálható egymással. A keskeny kivitele miatt gazdaságosan berendezhető vele egy asztal. A súlya könnyű és egyszerű a tárolása, szállítása. Egymásba rakható akár 8 db is billenés nélkül.

Bútorbérlés egyszerűen

Ha már megvan az esküvői helyszín és a vendéglista is összeállt, akkor a bútorok bérlése is szóba jöhet. Meg kell tervezni, hogy hány darab bútorra lesz szükség, és hogyan lesznek elhelyezve. Érdemes egy alaprajzot készíteni ülésrenddel.

Chiavari szék bérléssel kapcsolatban is bátran fordulj az Esküvőpalotához, ha bonyodalommentesen szeretnéd megszervezni az esküvőt.

Érdemes a feladatokkal profi esküvőszervezőt és ceremóniamestert megbízni annak érdekében, hogy stresszmentes és örömteli legyen az esküvő előtti előkészület. Hidd el, épp elég lesz kiválasztani a gyűrűket és a menyasszonyi ruhát.

Annak érdekében, hogy még a menü miatt se főjön a fejed, bízd profikra a catering szolgáltatást. Az Esküvőpalota minden előkészülettel és szervezéssel járó feladatot levesz a válladról.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top