+ Irodalom

A tüzes szuka és az állott kompót

Petike

Én 50 évesen kisportolt és feszes húsú voltam. Rendben van, most már akkor Petike is meggyőződhetett erről élesben.

A-Z, Z-A

Először nem tetszett nekem Petike. De nagyon nem. Nyirkos tenyér, félszeg mozdulatok. Remegett a keze, mikor megpróbálta átkulcsolni az enyémet. Mert Petike jobbára csak próbálkozott. Pszichológushoz járt és önfejlesztő videókat nézett. Nekem is bőszen mutogatta őket, hogy lássam, milyen keményen próbálkozik. Én meg csak kuncogtam magamban. Aztán jött a nagy fordulat. Hogyan? Miért? Mikor vált nyeszlett alakja, soványka arca görög félistenné a szememben? Olyan volt, mintha két ellentétes pontról kezdtük volna a kapcsolatunkat. Ő a csúcson, izgatottan, feszengve, én pedig a laza érdektelenség zéróján. Minél beljebb haladtunk, én annál görcsösebben szorítottam, ő meg annál inkább elernyedt. Petike bepállott mellettem. A tüzes szuka és az állott kompót.

Valamiért feltüzelt a tespedtsége. Szinte kényszeredetten egyre nagyobb akrobata mutatványokat hajtottam végre az ágyban. Volt ott minden kérem szépen! Magamat meglepve kacagtam hátravetett fejjel, incselkedtem szemérmetlenül a lepedő alatt. Az volt a nagy, ki nem mondott küldetésem, hogy ebből a kompót-krapekból tűzgolyót formálok.

Félszegsége ellenére, azért nem volt ő mindenben nyuszi. Például egyik nap előállt azzal, hogy menjünk nudista strandra. Én igazából nem repestem az ötletért, de azért hátravetett fejjel nevettem. Majd beletört a nyakam az erőlködésbe. Azt hiszem, onnan jött ez az egész, hogy hangosan biztattam Petikét érzelmei kifejezésére. Ossza meg velem őket nyugodtan! Nálam biztonságban vannak! Titkon abban reménykedtem, hogy a férfi szívében nyalánk lángok csapkodnak, hogy meg van értem veszve, csak nem tudja kimutatni szegényke. Fél a csalódástól. Többször el is mondta, mennyire be van szarva az elutasítástól és én milyen szép vagyok. Ezeket az információmorzsákat összerakva azt találtam ki, hogy teátrális gesztusokkal megnövelem az önbizalmát és így végre látványosan fog engem szeretni. Úgy, hogy el is higgyem.

A nudista strandon fekete szemüvege mögül stírölte a pucér nőket. Nagyon kis dörzsölt. Én is ugyanazt csináltam, amit ő, csak napszemüveg nélkül. Leplezetlen elégedettséggel állapítottam meg, hogy én vagyok a legszebb. Lógó mellek, rövid lábak, ormótlan alakok vettek minket körbe. Én 50 évesen kisportolt és feszes húsú voltam. Rendben van, most már akkor Petike is meggyőződhetett erről élesben. – konstatáltam hatalmas megkönnyebbüléssel.

Ez a lecsupaszító élmény sem volt azonban elég neki. Petike töredelmesen bevallotta, hogy esténként végignézi a nőket az Elittárson, azon az online társkeresőn, ahol engem is levadászott. Mit akar még mindig ez a férfi, amikor már a nudista strandon egyértelmű volt, hogy hozzám egyik sem ér fel??? Online meggyőződést szerezni?? Még inkább bevadultam az ágyban és még többet hahotáztam. Petike azt mondja, amióta figyelmeztettem, ne nézze a nőket, mert engem zavar, folyamatosan böngészi őket. A tiltott gyümölcs ugyebár. Erre én azt feleltem, nyugodtan csináljon, amit akar. De már nem nevettem. Egyre fásultabbá váltam.

A heti két együttlét megtöbbszörözése még csak szóba sem került. „Több időt szeretnék veled tölteni.” – doromboltam a mellkasába szuszogva. „De hát mégis hogyan? Hétfőnként szaunázni járok a srácokkal, szerdánként teniszezni, pénteken a szokásos fiús kártyapartik vannak… Lehetetlen drágám!” – sorolta szelíden heti programját. Egy másik beszélgetés alkalmával megkérdeztem tőle, gondolkodott-e már az összeköltözésen. Sokkot kapott. „De hát mégis hol költöznénk össze??”

A szakításunk előtt két héttel elment síelni az egyik barátjával. Pár hónapon belül másodszor. Utána én nem válaszoltam a telefonjaira három hétig. Amikor visszahívtam, azt mondta, ő nem bírja ezt a kapcsolatot idegekkel. Teljesen kikészült a három hét alatt. Közben megtárgyaltuk a viszonyunkat. Szerinte én azért akarok összeköltözni, mert 20 éve váltam el. Ő meg csak 6. Én veterán, ő kispisis. Könyörögtem neki, de nem érdekelte. Valójában az volt Petike legjobb tulajdonsága, hogy korban hozzám illő volt, végre nem egy vénember. Igazából sosem tetszett nekem Petike, csak beleszerettem.

Kovács Dalma

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top