+ PR-cikk

Így tisztítsd a játékszered

játékszered

Használatot követően minden esetben gondoskodni szükséges játékszereid megfelelő tisztításáról. Egyenes az út a fertőzéseknek, baciknak és egyéb megbetegedéseknek akkor, ha ez a lépés kimarad. Az alábbiakban megnézzük, hogyan kell alaposan megtisztítani egy maszturbátort!

A tisztítás mellőzésének következményei

Alapvető, hogy minden segédeszközt alaposan meg kell tisztítani használat után és előtt is, valamint érdemes gondoskodni a megfelelő tárolásról. Ha ezeknek eleget teszel, nemcsak játékaid hosszabb élettartamával számolhatsz, de a különböző, szexuális úton terjedő betegségektől, fertőzésektől sem kell tartanod.

Ha egy, a SZEXSHOP.hu erotikus eszközei között felfedezhető maszturbátorra esik a választásod, fontos, hogy a portól, egyéb szennyeződésektől és más eszközöktől távol, lehetőleg zárt helyen, saját tokjában tartsd. Használat után minden esetben szabadítsd meg a testnedveidtől és egyéb termékeidtől különösen akkor, ha az ejakuláció az eszköz belsejében következett be.

A felmérések szerint a Fleshlight maszturbátort – más szexuális játékszerekhez hasonlóan – csupán a férfiak több mint fele tisztítja rendszeresen. Ez nem túl jó arány, hiszen a gombás fertőzések, gyulladások, bőr- és nemi betegségek melegágya egy piszkos maszturbátor. A péniszen megjelenő betegségek pedig – valljuk be – nem túl kellemesek. A bacik terjedését csak fokozza az a tény, hogy a kellék belseje sötét és meleg, amit különösen kedvez a kórokozók elszaporodásának. A helyzetet pedig csak tovább rontja, hogy a betegséget könnyen átadhatod partnerednek is.

A Fleshlight tisztításának lépései

A fentieket olvasva egészen biztos, hogy soha többé nem felejted el megtisztítani a maszturbátorodat. Hogy a művelet ne legyen teher és gördülékenyen menjen, megosztjuk veled a tisztítás lépéseit. Első lépésként vedd ki a hüvelyt a tokból, és mosd meg a tokot alaposan kívül és belül is szappanos víz segítségével.

Ha ezzel megvagy, jöhet a hüvely is, amelynek belsején minden esetben folyasd át a meleg vizet. Ez eltávolítja majd a spermát, a nedveket és a síkosítót is. Jöhet az öblítés, amelyhez használd a kezeidet. Zárd le az alsó nyílást, hagyd a vizet a vagina belsejében és rázogasd meg. Így alaposan átöblítődik majd. Ezután még egyszer öblítsd át a komplett eszközt és alkalmazd a Fleshlight hivatalos tisztítószerét. Ez egy antibakteriális tisztító, amelyből belülre és kívülre is érdemes fújni.

Végső lépésként alaposan szárítsd meg a Fleshlightot a szabad levegőn vagy egy papírtörlő vagy törölköző, esetleg hajszárító segítségével.

Egyéb tudnivalók a Fleslight tisztításával kapcsolatban

Fontos, hogy ne alkalmazz az előírttól eltérő (általános) szexjáték tisztítószert. Ezek nem megfelelőek kedvenc játékod tisztítására, a hagyományos szappanok és egyéb szerek pedig tönkre is tehetik. Minden esetben kizárólag száraz állapotban tedd a helyére az eszközt. Ha nedves marad, a korábban említett problémák kialakulásával számolhatsz.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top