+ Zene

Elmarad a Kocsis Zoltán-emlékkoncert a nagy érdeklődésre való tekintettel

Fotó: Csibi Szilvia

A Kormány veszélyhelyzet idején alkalmazandó, november 3-án kiadott védelmi intézkedései a kulturális rendezvények nézőszámát és az ültetés rendjét szigorúan szabályozza.

A Nemzeti Filharmonikusok számára kiemelten fontos a közönsége egészségének védelme és az előírt szabályok betartása, de időre van szüksége arra, hogy alkalmazni tudja az új rendelkezéseket. A rendkívüli érdeklődésre, a jegyet már megvásárolt nézők nagy számára tekintettel a Nemzeti Filharmonikusok 2020. november 6-i „Emlékezet-koncert – In Memorian Kocsis Zoltán” c. hangversenye elmarad.

A megváltott jegyek november 30-ig másik koncertre cserélhetők vagy visszaválthatók. Az elmaradt hangversenyre szóló belépők jegyár-visszafizetésére személyesen csak a Károly körút 21. szám alatti külső jegypénztárban van lehetőség, a jegyek cseréje mindkét külső jegypénztárban biztosított. A jegyek vonalkódjainak megküldésével és a csere koncert kiválasztásával a visszafizetést vagy a jegycserét a jegy@filharmonikusok.hu e-mail címen, vagy a +36 (1) 411-6636 telefonszámon is megrendelhetik.

A Nemzeti Filharmonikusok mindent elkövet annak érdekében, hogy a jövőbeni hangversenyek biztonságosan, az előírt szabályoknak megfelelően megrendezze.

Megértésüket köszönjük!

A Nemzeti Filharmonikusok vezetősége

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top