+ Film

24 televíziós műsor készülhet több mint 127 millió forintból

jane russell

Hír-, közéleti és kulturális magazinműsorok gyártására összesen 127 millió forintot nyertek el helyi és körzeti televíziók – közölte Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága.

A médiatanács legutóbbi ülésén nyerteseket hirdetett a helyi és körzeti televízióknak szóló támogatási programjában a hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató pályázat második fordulójában. Huszonhárom televízió huszonnégy pályázata összesen 127 millió forint támogatást kap.

Tájékoztatásuk szerint a csurgói és a mohácsi Városi Televízió, a Móra-Net TV, a Gotthárd TV, a Szentgál Televízió, a Ladány Televízió, valamint a fővárosi City TV közéleti magazinok készítésére fordíthatja az elnyert összeget.

Hírműsorokat gyárthat a nyíregyházi Kölcsey Televízió, a soproni és a karcagi Televízió, a sátoraljaújhelyi Zemplén TV, a gyöngyösi és az ózdi Városi Televízió, a szarvasi Körös Televízió, továbbá a békéscsabai Csaba TV és a 7.Tv.

Kulturális magazinműsorokat készíthet a zalaegerszegi, a keszthelyi és a fehérvári Televízió, a Pápa Városi Televízió, a TV Budakalász, a sátoraljaújhelyi Zemplén TV, a százhalombattai Halom Televízió, valamint a budapesti hatoscsatorna.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top