+ Irodalom

Fegyverbe – avagy túlélési tippek vibrátorral

Botrányos perszónák

Tudja, Aranyoskám… Ugye nem haragszik, ha Aranyoskámnak szólítom, biztos úr? Mert annyi idős forma, mint a kisunokám, Marci. Nem Márton a becsületes neve, mert úgy már csak a ludakat hívják, hanem elegánsan és finoman Marcell. Amit utál, ezért Marcinak becézik. Amúgy áldott jó gyerek, ide jár Pestre egyetemre, valami közgazdaságot tanul, a franc se tudja, hogy mi az. Régen a diplomások főkönyvelők, tanárok meg mérnökök lettek, most meg fogalmam sincs, Marcikám mit fog dolgozni. Magáról legalább tudom, hogy rendőr, hiszen felolvasta a jogaim, mikor behozott, hogy hívhatok ügyvédet, meg ilyesmi. Hát minek, kérdem én, én vagyok az áldozat, aki kénytelen volt megvédeni magát.

Rendben, a tárgyra térek, különben én lekésem az utolsó vonatot, magának meg, Aranyos, lejár a munkaideje négykor. Addig még le is kell gépelnie, szegényke, én azt hittem, itt ül egy sor csinos gépírókisasszony, és ők pötyögik maguk helyett. Ja, hogy mindjárt beírja a gépbe, ezt nem kell már tisztázni? Hja, régi szép idők, amikor a főnök még behívta Gizikét diktálni, és gondosan becsukatta az ajtót maga mögött. Aztán Gizike kapta a legnagyobb jutalmat az évzáró bulin. Mindenki tudta, hogy nem az elütései miatt.

A lényegre, persze, Kedveském. Szóval, most, hogy ilyen kánikula lett, nem lehet nálam kibírni a panelben az ötödiken. Hiába nyitom ki az ablakot minden oldalon, a levegő áll, meg lehet fulladni, viszont a huzat begyullasztja az ízületeimet. Ezért felhívtam az Irénkét, a húgomat, hogy lemegyek hozzá Füzesabonyba. Csak másfél óra vonattal a Keletiből, már úgyis ingyen utazom, meg Mindenszentek óta nem láttam őt. A húgom ott maradt a szülői házban, oda vitte az urát, Karcsit, nem építettek újat, arra a Karcsi nem volt képes, a régi házat pofozgatták szüntelen. Kicsit mamlasz volt a sógorom, magához szólította az Úr ideje korán. Mivel én nem kértem az örökségből, csak édesanyám nászajándékba kapott Zsolnayját, meg közbe-közbe Irénék hoztak egy kis hazait a kertből, disznótoros kóstolót, kolbászt, így nekem is jár pár hét Füzesabonyban nyaranta.

Szóval, ülök a metrón, onnan olyan ügyesen fel lehet jutni a Keletibe, már megtanultam a járást. A gurulós kis bőröndömet jobbra, a lábam mellé állítottam. Nem kell Abonyba több holmi, az otthoni cuccokat kölcsön vehetem Irénkétől. Alig voltunk a kocsiban, nyugodtan be lehetett volna tartani a másfél métert, ahogyan a tévében mondta az a snájdig Győrfi Pali. Persze, mindegyikünkön maszk volt, de attól még lehetett látni, hogy nem csinos kislány vagyok, hanem vén csoroszlya. Biztosan nem udvarlás miatt ült mellém az a szakadt fiú, valamikor mi azt mondtuk rá, csöves. Szorosan mellém ült, még a combunk is összeért. Aztán a ridikülöm felé kotorászott, én sem voltam rest, elkaptam előle, és azzal a mozdulattal ütni kezdtem az első kezem ügyébe eső tárggyal, amit kikaptam a táskámból.

Hogy más idős hölgyek egy tízdekás összecsukható esernyőt tartanak a ridiküljükben, nem egy három kilós vibrátort, ami betöri a zsebes orrát? Még ő panaszkodik? Minek akart lopni? Fogat fogért, szemet szemért. A vibrátor azért ilyen nehéz, mert kilencvenes évekbeli modell, nem elemes, hanem villannyal töltős. Még a megboldogult uramtól kaptam, mert amikor magas lett a vérnyomása, és elkezdte szedni a csökkentőt, akkor már nem tudott úgy teljesíteni. Érti, no, a házaséletben. Hogy ne menjek mellé, meghozatta nekem ezt a dolgot a müncheni barátjával a Quellétől. Akkoriban arcmasszírozónak hirdették, no, fene, elég nagyképűek lehettek a német nők, hihi. Azért volt a táskámban, mert Irénke mindig saját kezűleg pakolja ki a bőröndöm és akasztja be a gönceim a szekrénybe. Nagyon prűd és vallásos a lelkem, szörnyethalna, ha meglátná ezt a mű szerszámot. Viszont hozzá, az ő házába, nem hívhatok pasikat a Tinderen, hát előszedtem a vibrátort a fiókból, hogy amíg pár hétig Abonyban leszek, ne unatkozzam. És látja, biztos úr, ez az ősrégi holmi megmentette az életem, ki tudja, ez a csöves mit meg nem tett volna velem, talán még meg is erőszakolt volna. Most már ugye elmehetek?

További bizonyítási eljárásra nincs szükség. A 8 napon túl gyógyuló, könnyű testi sértést T.Gy-né önvédelemből követte el. Viszont javaslom az elkövető elleni vádemelést a közszemérem megsértése miatt, a vibrátor nyilvános használata végett. Huszár Béla főtörzsőrmester, jegyzőkönyvvezető.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top