+ Ökológia

A nap fotója: A Föld órája – elsötétítés

Budapest a Föld órája elnevezésű akció előtt kivilágítva (balra), és az akció idején, kivilágítatlanul 2019. március 30-án. A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (WWF) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti estén arra kéri a mozgalom támogatóit, hogy egy órára kapcsolják le a felesleges lámpákat és elektromos berendezéseket. A szimbolikus lekapcsolás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra, valamint a természeti értékek megőrzésének fontosságára és a fenntartható életmódra. MTI/Mónus Márton

A gyöngyösi Szent Bertalan-templom a Föld órája elnevezésű akció előtt kivilágítva (balra), és az akció idején, kivilágítatlanul 2019. március 30-án. A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (WWF) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti estén arra kéri a mozgalom támogatóit, hogy egy órára kapcsolják le a felesleges lámpákat és elektromos berendezéseket. A szimbolikus lekapcsolás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra, valamint a természeti értékek megőrzésének fontosságára és a fenntartható életmódra.
MTI/Komka Péter

Budapest a Föld órája elnevezésű akció előtt kivilágítva (balra), és az akció idején, kivilágítatlanul 2019. március 30-án. 
MTI/Mónus Márton

A nap fotója: A Föld órája – elsötétítés
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top