+ Pályázat

Nonprofitok figyelem! 60 ezer eurós pályázatot hirdet egy bank

A pályázaton két kategóriában hirdetnek eredményt, induló és már működő társadalmi vállalkozások egyaránt jelentkezhetnek.

Fotó: Alexas

Hatvanezer eurós keretösszegű támogatásra pályázhatnak olyan nonprofit szervezetek, amelyek a hátrányos helyzetű csoportok gazdasági kiszolgáltatottságának csökkentését társadalmi vállalkozás megvalósításával és működtetésével kívánják elérni: a vállalkozások egy társadalmi probléma megoldásán dolgoznak, a keletkezett nyereséget pedig visszaforgatják a cél megvalósítása érdekében.

A Lépj Velünk! elnevezésű társadalmi innovációs programra, amelyet harmadik alkalommal hirdet meg az UniCredit Bank és az UniCredit Alapítvány, 2017. december 17-ig pályázhatnak a nonprofit szervezetek.

A pályázat olyan innovatív megoldásokat díjaz, amelyek abban segítik a hátrányos helyzetű közösségeket, hogy saját erőfeszítéseik révén, fenntartható módon javítsanak életkörülményeiken.

A pályázaton két kategóriában hirdetnek eredményt, induló és már működő társadalmi vállalkozások egyaránt jelentkezhetnek.

A legjobbnak ítélt 10 szervezetet egy alkalmas tanácsadással segítik üzleti tervük finomításában, valamint a zsűri előtti sikeres prezentációra való felkészülésben. Közülük a szakmai zsűri három nyertest választ ki 2018 márciusában.

Az összesen 60 ezer euró támogatási összegből a három legjobb pályázó 55 ezer eurót közvetlenül nyerhet el, 5 ezer eurót pedig az UniCredit Bank munkatársai szavaznak meg az általuk legsikeresebbnek ítélt projekt számára.

A nyertesek komplex támogatást kapnak, a pénzen túl a program részeként a korábbi 6 hónap helyett immár 12 hónapos, személyre szabott mentorálási folyamatban vesznek részt.

A részletes kiírást a www.unicreditbank.hu/lepjvelunk oldalon találják meg az érdeklődők.

Nonprofitok figyelem! 60 ezer eurós pályázatot hirdet egy bank
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top