+ Irodalom

Megjelent a szexmunkások kézikönyve

A könyv kilenc nyelven igazította el a prostikat, hogyan vigyázhatnak maguk és klienseik egészségére, részletesen foglalkozik az óvszer használatával…

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1999

április, Németország – A Brémában tartott Kozmosz konferencián már arról beszéltek, hogy hamarosan űrturisták indulhatnak a világűrbe, akik a szállodaként funkcionáló űrállomáson gyönyörködhetnek a remek kilátásban. Megcsodálhatják a Földet, és elgondolkodhatnak rajta, hogy az űrből nézve e gyönyörű bolygót micsoda kis bolhafing az ő életük.

április, Egyiptom – Három férfi az éjszaka közepén megerőszakolt az utcán egy nőt. A nő sikoltozott, de már átment rajta mind a három férfi, mikor a rendőrök közbeléptek. Az ügyvéd egy törvényre hivatkozva azt javasolta a férfiaknak, hogy egyikük vegye feleségül a nőt, akkor mindhárman megússzák büntetés nélkül. Így lett a nő felesége egy olyan férfinak, akit álló fallosszal, állatként viselkedve látott életében először.

április, USA – Nem egyszer vádolták meg a New York-i rendőröket brutalitással és rasszizmussal. Tessenek ezentúl kicsit udvariasabbak lenni, bármilyen szakadt is a fickó, bárhogy is bűzlik – egy kis fejtágítót tartottak a rendőrfőnökök. A nőket hölgyeknek, a férfiakat úrnak kell szólítani, nézzenek ki bárhogyan is. A tizenéveseket kisasszonynak és fiatalúrnak mondjuk, s ha pisztolyt kell fogni valakire, nem elég a kezeket fel, hanem kérem, kezeket fel!

május, Kanada – A meggyilkolására szőtt összeesküvés vádjával perelte be a védelmi minisztert, a Citybankot, és egy sor üzlethálózatot egy torontói férfi. A kereset szerint az összeesküvők azért akarnak végezni vele, mert ő földön kívüli. A torontói bíró így válaszolt: a földön kívüli lény nem ember, nincs joga bírósághoz fordulni. Viszont ha nem földönkívüli, akkor fordulhat a bírósághoz, de így okafogyottá válik a félelme.

május, Peru – A miniszterelnök széttárta a karját. A kormány akarta így, nem én. A minisztériumok női dolgozói ezentúl nem járhatnak miniszoknyában és passzentos nadrágban, mert elvonják a mégoly vasakaratú képviselők figyelmét is. Tudom, ne nézzenek így rám, emlékszem, mit mondtam. Hogyne emlékeznék! A jó nő intelligens, és szuper jó lába van.

május, Japán – Az ország nyugati részén új szolgáltatásokkal igyekezett a lakosok kedvében járni a posta. Olyan postaládákat állítottak fel a postások nagy örömére, amelyeket naponta többször is ürítettek, és amelyekbe a gazdik bedobhatták megunt kutyáikat.

június, Belgium – Brüsszelben megjelent a szexmunkások kézikönyve. A könyv kilenc nyelven igazította el a prostikat, hogyan vigyázhatnak maguk és klienseik egészségére, részletesen foglalkozik az óvszer használatával, és megtanítja, hogyan kell a szado-mazochizmusra szakosodott hölgyeknek a korbácsot sterilizálni.

június, Norvégia – Bevonták a jogosítványát egy kétszáz kilós férfinak. Az eltiltás két hónapja alatt kénytelen volt átszállni az öszvérére. A férfi gondolt egyet, és lefotóztatta magát a súlya alatt roskadozó állattal, és elküldte a rendőrségre, hátha megesik rajta a szívük.

június, Kína – Jó pénzért kivette egy férfi Mao Cetung hunani házát. A dolgozószobában ott állt a néhai elnök íróasztala, a hálószobában az ágya. Egyszer csak csörgött a telefon, egy csengő hangú nő jelentkezett be, és a tarifalista beolvasásával fölajánlotta szexuális szolgáltatásait. A férfi nem mondott azonnal igent, először megkérdezte a hölgy nevét. A nevem, mondta a nő, természetesen Mao.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top