+ Irodalom

A házas felek gyakorta perverzebb szexuális életre vágynak

A felmérések azt bizonyították, hogy sok a sikertelen házasság, és a házasfelek nincsenek megelégedve a szexuális életükkel sem.

Érdekes történetek a xx. század magyar sajtó alapján – 1990.

április, USA – Alaszkában nyolc óra hosszat megszűnt a légiközlekedés, mert az antennákat tövestül kidöntötték a barnamedvék, mikor a hátukat vakarták rajtuk.

április, Szaúd-Arábia – Nem forog veszélyben a megélhetésem, és elégedett vagyok a munkámmal, nyilatkozta a szaúdi hóhér, majd rövid statisztikát készített, mennyi dolga volt az elmúlt egy évben. Az alkalmazottaimmal 30 házasságtörő nőt köveztünk meg. Jómagam levágtam 120 fejet, és lopásért 135 jobb kezet. Ez legyen a legrosszabb évem!

április, Anglia – Tanulmányban foglalta össze megfigyeléseit a horkolós emberekről egy skót egyetemi tanár. Megállapította, hogy akik horkolnak, nappal többször forognak veszélyben, mint az átlag, mert az ilyen emberek fegyelmezetlenek. Gyakrabban szenvednek gépkocsibalesetet is. Különösen azok kiszámíthatatlanok, akik hetente 4-5 éjszakán keresztül is képesek horkolni.

május, Szudán – Genfben akart menedékjogot szerezni egy szudáni katona. Tervei szerint a célját lopott repülővel érte volna el. Ki is szemelt magának egy jó kis gépet, de a gépnek csak az egyik motorja működött. Kiugrott a repülőből és megpróbálkozott egy másikkal. Annak már működött mindkét motorja, de nem tudott vele fölszállni, amitől olyan mérges lett, hogy elaludt.

május, Kanada – Speciális érzéstelenítést használt egy halifaxi fogorvos fogfúrás közben. Módszere azon az elméleti alapon nyugszik, mely szerint a nagyobb fájdalom elnyomja a kisebbet. Ha a fogorvosi székben ülő beteg fogfúrás közben jajveszékelt, az orvos többször egymás után sípcsonton rúgta.

május, Franciaország – Felfújható guminőt vásárolt a szexshopban a Thionville-i bíróság, majd elkeresztelték Gertrúdnak. Gertrúd komoly szerepet kapott a bírósági tárgyalásokon, ő alakította az áldozatot a szemérem ellen elkövetett bűncselekmények helyszíni szemléjén.

június, Új-Zéland – A tojásdobáló-verseny mindig is része volt a kisváros életének, most azonban elszabadultak az indulatok. Kétszáz ember rontott egymásnak, megdobálták a rendőröket, kirakatokon folyt a tojás, és az is kapott a pofájába, aki soha nem evett tojást. Hogy miért szabadultak el az indulatok? Senki nem tudta. De sokan gondolták azt, ideje újraértelmezni a hagyományt.

június, Kína – A felmérések azt bizonyították, hogy sok a sikertelen házasság, és a házasfelek nincsenek megelégedve a szexuális életükkel sem. Nem egyszer kiderült, hogy mindkét fél sokkal vadabb és perverzebb szexuális életet élt volna, de nem merte elmondani, mert attól félt, hogy extrém kívánsága fölháborítja a másikat.

június, USA – Négy fegyveres rabló megállásra kényszerítette a nászútra induló fiatal pár kocsiját, majd alapos munkát végeztek. Ellopták a menyasszonyi csokrot, a hatalmas csokitortát, a menyasszonyi ruhát, a kocsi és a vőlegénynél lévő készpénz már csak ráadás volt. Az ifjú pár nem esett kétségbe a támadás után, gyalog folytatták a nászutat, mondván, ennél emlékezetesebbre akarva sem sikerülhetett volna.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top