+ Irodalom

Így szemérmeskedtek a nyugat-német nők és férfiak

Kimutatta egy felmérés, hogy a nyugat-németek szemérmesek. A nők állandóan lekapcsolják a villanyt szeretkezés előtt, a férfiak, ha ki kell bújni az ágyból…

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1988.

július, Belgium – Herkulesnek hívták a világ legerősebb fogú emberét. A fogai közé szorított lánccal kamionokat, tehervonatokat húzott el. És most, 48 évesen öngyilkos lett. Csak találgatták, vajon mit nem tudott elhúzni.

július, Magyarország – A Ferihegyi repülőtér vízumellenőre jutalmat kapott a megvesztegethetetlenségéért. Sokan próbálkoztak nála angol, dán, svéd és norvég vízumokkal, de ő nem adta be a derekát. Csak annyit kellett volna tennie, hogy egy pillanatra félrenéz a hamis papíroknál, és darabonként 1.000 dollár ütötte volna a markát. Sokkal többet ért számára a becsület, plusz az 500 forintos jutalom.

július, USA – Az aligátorokat eddig csak a bőrük miatt pusztították, mára viszont a húsuk is terítékre került. Ez idő tájt Dél-Karolinában 14 étterem működött, ahol speciális receptek alapján készített aligátorfogásokat tálaltak föl. Aligátorcipőben, aligátortáskával a vállon, aligátorövvel a nadrágban, betérni egy aligátorvendéglőbe maga a megvalósult álom.

augusztus, Franciaország – Fegyverrel kelt fel Draguignan falucska 900 lakosa az egyházközség ellen, mert őrületbe kergette őket, hogy minden szombaton nyolcszázszor kongatták meg a templom harangjait. Az egyházközség vezető papja azzal védekezett, hogy csúnya félreértés áldozatai az emberek. Ez a rengeteg harangzúgás megtérül, hiszen az üdvösségüket szolgálta.

augusztus, Kína – A tudósok bejelentették, hogy alapos okuk van azt gondolni, hogy Közép-Kínában valóban létezik a hatalmas és szőrös hegyi ember. Véleményük szerint egy eddig ismeretlen, nagyon fejlett emberszabású majomról van szó. Mert ha nem lenne nagyon fejlett, nem tudna ilyen jól bújócskázni.

augusztus, NDK – Trabanttal ütközött a szovjet hadsereg egyik páncélozott szállító járműve korahajnalban. A páncélozott szállító járműnek nem esett különösebb baja, mert páncélozott volt, de a Trabant két utasa életét vesztette. A szovjet hadsereg jelentést készített az esetről, és megállapította, hogy a halottak már azzal hibáztak, hogy nem jól mérték fel a Trabant karosszériájának kockázatviselő képességét.

szeptember, NSZK – Kimutatta egy felmérés, hogy a nyugat-németek szemérmesek. A nők állandóan lekapcsolják a villanyt szeretkezés előtt, a férfiak, ha ki kell bújni az ágyból, kispárnát tartanak az álló farkuk elé, sőt, ha a tévében erotikus filmet vetítenek, kikapcsolják a készüléket, vagy amíg a film megy, elfordítják a fejüket, és úgy csinálnak, mintha kiesett volna a sütemény a kezükből.

szeptember, Jugoszlávia – Postagalambot, gépkocsit, távírót és telefont versenyeztettek egymással. A kérdés az volt, melyik képes leggyorsabban eljuttatni ugyanazt a hírt Zágrábból Ljubljanába. A maga hatórás adatátviteli sebességével a telefon lett az utolsó. A harmadikként végzett telexgép tíz perc híján három óra alatt juttatta el az üzenetet. A postagalamb két óra negyvenöt perccel lett a második. A nyolcvan kilométeres távon a gépkocsi nyert, egy óra harminckét perces teljesítménnyel.

szeptember, USA – Az egyik tévécsatorna munkatársa otthon tévézgetett a barátnőjével, szigorúan odakészítve a tévé elé minden földi jót, hogy fölállni se kelljen. Egyszer csak bemondták, hogy a férfi által készített rövidfilm következik. A barátnő leszidta, miért nem szólt előtte, kicsit jobban rákoncentrált volna, és nem zabál be ennyi popcornt. Aztán mégis megbocsátott, mert a rövidfilmben megkérte a nő kezét, aki nagy boldogságában azt sem tudta, kinek mondjon igent.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top