+ Életmód

Meglepetés, hol ebédelünk, de ne felejtsd otthon a búvárszerkódat!

Az éttermet, egy két méter átmérőjű gömböt a medence aljához rögzítették.

Víz alatti éttermet nyitott egy belga vállalkozó: az öt méter mély medence alján elhelyezett gömbben ülő vendégeknek könnyűbúvárok szolgálják fel a libamájat.

A brüsszeli úszómedencét könnyűbúvárok edzéséhez építették, ezért különlegesen mély. Az éttermet, egy két méter átmérőjű gömböt a medence aljához rögzítették. A The Pearl (Gyöngy) névre keresztelt gömbbe könnyűbúvár-felszerelésben érkeznek a vendégek, és alulról úsznak be. A víz 33 fokos, így nem fáznak étkezés közben. A gömb légbuborékjában egy kerek asztalnál fogyaszthatják el a libamájat, a ráksalátát és a pezsgőt, amelyet vízhatlan dobozokban hoznak az úszó pincérek.
Új korszakot nyitunk az éttermek történetében
– mondta John Beernaerts, aki egy évtizede építette meg Brüsszelben a NEMO33 medencét. A Gyöngy megvalósítása egy évbe telt, számos tervet kipróbáltak, míg kifejlesztették a legalkalmasabb formát. Az étteremben fejenként 99 euróba kerül egy ebéd, de a vendégek szerint páratlan élmény.
  • További fotókat láthatsz az étteremről itt.
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top