+ Film

Jelentkezz szereplőnek az új magyar kultgyanús filmbe!

A Rossz versek címmel készülő új Reisz Gábor-film forgatása a tervek szerint az év végén kezdődik és jövő augusztusig tart budapesti és párizsi helyszíneken.

A közelmúlt egyik legnagyobb mozgóképes meglepetését, a szinte költségvetés nélkül, ám több mint hatvanezer nézőt elérő és számos fesztiváldíjat elnyerő VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlant rendező Reisz Gábor új alkotására 7,5 millió forint gyártás előkészítési támogatást szavazott meg a Filmalap.

Újra rendez a legnagyobb magyar meglepetésfilm készítője. A forgatókönyvet is jegyző Reisz Gábor a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlannal összeszokott fiatal filmes csapattal dolgozik második játékfilmjén: a vágásért Tálas Zsófia, az operatőri munkáért Becsey Kristóf és Bálint Dániel, a sound design-ért Lukács Péter Benjámin felel.

A Van filmzenekar már teljes erőbedobással dolgozik az új film zenéjén. A Rossz verseket Berkes Julia producer vezetésével a Mundruczó Kornél és Petrányi Viktoria által alapított Proton Cinema gyártja.
A szereplőválogatás már javában zajlik, az alkotók szeretettel várják a legfeljebb 5 perces bemutatkozó videókat a rosszversekcasting@gmail.com email címre.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Népszerűek

To Top