+ Film

A Google animációs rövidfilmjében te döntöd el, merre nézzen a kamera

google spotlight stores

Egy ideje már a Google-höz tartozik a Spotlight Stories, amelyik interaktív rövidfilmekre szakosodott – most az új film mellé egy technikai újítás is jár.

Egy ideje már a Google-höz tartozik a Spotlight Stories, amelyik interaktív rövidfilmekre szakosodott – most az új film mellé egy technikai újítás is jár.

A HTC Vive virtuális valóság-headsetjével együtt mutatják be egy New York-i fesztiválon a legújabb Google Spotlight Story-t, aminek a címe Pearl. Az animációs rövidfilmet az Oscar-jelölt Patrick Osborne rendezte, és 4 különböző változatban lehet majd megtalálni – írja a Variety. A film a Spotlight Stories alkalmazásával lesz majd elérhető, így okostelefonon is tudjuk majd irányítani, hogy a film nézése közben merre álljon a kamera.

A Pearl egyébként egy zenész apuka és egy kislány történetéről szól. A film 4 különböző változatban jelenik majd meg idővel, és ezekből mind újabb perspektíváit ismerhetjük meg a filmnek. A Spotlight Stories eredetileg a Motorola céghez tartozott, tőlük vette át a Google. A Spotlight Stories részeit egyébként böngészőből is nézhetjük, egyet meg is mutatunk a Pearl előzetese alatt.

A film rövid előzetese:

Kíváncsi vagy, hogyan működik a Spotlight Stories? A Wallace & Gromit alkotói által készített Special Delivery című film segítségével már ki is próbálhatod.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top