+ Film

Miért tiltották be Kern András új filmjének plakátját?

Kern András

Kern: Jó ideje már, hogy elkészítettük ezeket a plakátokat, de csak most derült ki, hogy a forgalmazó összetűzésbe került a törvénnyel, illetve szabályt szegett.

Az Önszabályozó Reklámtestület trágárnak ítélte Kern András Gondolj rám című új filmjének plakátját, ezért azok eredeti formájukban nem kerülhetnek ki az utcára – írja a Blikk.

A január 21-től látható film reklámfotóján Kern a középső ujját mutatja, mivel az általa alakított karakter így üzen a világnak.

Jó ideje már, hogy elkészítettük ezeket a plakátokat, de csak most derült ki, hogy a forgalmazó összetűzésbe került a törvénnyel, illetve szabályt szegett, amikor azt találta ki, hogy így fogjuk reklámozni a Gondolj rám filmet

– nyilatkozta Kern.

Kern András

Forrás: Gondolj ram Facebook oldala

Valószínűleg ők sem tudták, hogy egy ilyen kézmozdulattal ekkora hibát vétenek, pedig csupán arról van szó, hogy a film főszereplője, egy orvos, akit magam alakítok, így üzen a világnak. Hozzáteszem, merő jóindulatból. Ez viszont állítólag sérti a gyerekek érzékenységét

– mondta el a Kossuth-díjas színművész.

 

3 hozzászólás

3 Comments

 1. Faragó Ibolya

  2016-01-16 - 14:55

  Én Kernt imádom. A filmet is meg fogom nézni. De azért azt nehezen hiszem el neki, hogy egy akkora stábban egy ember sem volt, akiben fölmerült volna legalább halvány gyanúja annak, hogy talán ez a bemutatás ebben a formában nem az utcára való.

 2. berényi Sándorné

  2016-01-17 - 16:11

  Én csak annyit tennék hozzá (Kern Plakát) boldog lennék, ha a gyerekek ennél “cifrább” dolgokat nem látnának az utcán, a TV- ben stb.

 3. berényi Sándorné

  2016-01-17 - 16:13

  Én csak annyit tennék hozzá, boldog lennék, ha a gyerekek ennél “cifrább” dolgokat nem látnának az utcán, a TV-ben stb.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top