Miért tiltották be Kern András új filmjének plakátját?

kern

Az Önszabályozó Reklámtestület trágárnak ítélte Kern András Gondolj rám című új filmjének plakátját, ezért azok eredeti formájukban nem kerülhetnek ki az utcára – írja a Blikk.

A január 21-től látható film reklámfotóján Kern a középső ujját mutatja, mivel az általa alakított karakter így üzen a világnak.

Jó ideje már, hogy elkészítettük ezeket a plakátokat, de csak most derült ki, hogy a forgalmazó összetűzésbe került a törvénnyel, illetve szabályt szegett, amikor azt találta ki, hogy így fogjuk reklámozni a Gondolj rám filmet

– nyilatkozta Kern.

Kern András

Forrás: Gondolj ram Facebook oldala

Valószínűleg ők sem tudták, hogy egy ilyen kézmozdulattal ekkora hibát vétenek, pedig csupán arról van szó, hogy a film főszereplője, egy orvos, akit magam alakítok, így üzen a világnak. Hozzáteszem, merő jóindulatból. Ez viszont állítólag sérti a gyerekek érzékenységét

– mondta el a Kossuth-díjas színművész.

 3 hozzászólás

Írd le a véleményed!
  1. Faragó Ibolya

    Én Kernt imádom. A filmet is meg fogom nézni. De azért azt nehezen hiszem el neki, hogy egy akkora stábban egy ember sem volt, akiben fölmerült volna legalább halvány gyanúja annak, hogy talán ez a bemutatás ebben a formában nem az utcára való.

  2. berényi Sándorné

    Én csak annyit tennék hozzá (Kern Plakát) boldog lennék, ha a gyerekek ennél “cifrább” dolgokat nem látnának az utcán, a TV- ben stb.

  3. berényi Sándorné

    Én csak annyit tennék hozzá, boldog lennék, ha a gyerekek ennél “cifrább” dolgokat nem látnának az utcán, a TV-ben stb.


Új hozzászólás