+ Színház

Szereplők jelentkezését várja a Stereo Akt

gyóntatószék, stereo akt

Van véleményed a magyar panaszkultúráról és a közügyekről? Szeretsz részt venni közösségi, esetleg köztéri akciókban? Érdekel a kortárs és részvételi színház? Netán van valami, ami nagyon piszkálja a csőröd? Akkor jelentkezz!

Van véleményed a magyar panaszkultúráról és a közügyekről? Szeretsz részt venni közösségi, esetleg köztéri akciókban? Érdekel a kortárs és részvételi színház? Netán van valami, ami nagyon piszkálja a csőröd? Csatlakozz!

A STEREO Akt önkéntes szereplőket keres We Hear You – Hallgatlak! című előadásához, amelyet október 23/24-én mutatnak be a Trafó Kortárs Művészetek Házában.

Ősszel útjára indították panasz-taxijukat, egy speciálisan kialakított riksát Európa „Sárga útján”. Ha még fel szeretnél szállni, és betekinteni a STEREO Akt új doku-fikciós előadásának próbafolyamatába, akkor jelentkezz fotóval és egy rövid (5-10 soros) bemutatkozással. A jelentkezéseket október 14. éjfélig várják.

További információk az előadásról, vagy http://stereoakt.hu/wehearyou

Munkabemutató a Sziget Fesztiválon – videó

Próba és előadás időpontok:

Első próba:

október 19. 15:00-19:00 – Jurányi Inkubátorház

Második próba:

október 22. 18:00-22:00 – Trafó Kortárs Művészetek Háza

előadások:

október 23. 20h – Trafó Kortárs Művészetek Háza

október 24. 20h – Trafó Kortárs Művészetek Háza

A jelentkezőkkel felveszik a kapcsolatot a további tudnivalókat illetően. A jelentkezés nem jelent biztos részvételt, a jelentkezők számának függvényében hívják meg az érdeklődőket az első ismerkedő beszélgetésre, próbára. Az előadásban – ahol a csatlakozó önkéntes szereplők minden alkalommal mások – a bemutató alkalmával 4-5 fő vesz részt.

Életkor és előzetes színházi/színészi tapasztalat nem szempont!

Jelentkezés és további információk Varga Brigitta produkciós asszisztensnél:

brigitta@stereoakt.hu

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top