+ Fotó

Ma lehetett az Országház tetején sétálni

Országház

Ma a Kulturális Örökség Napjainak rendezvénysorozatában különösebb kockázat nélkül bárki följuthatott a Parlament tetejére, és vihette magát vagy az adrenalinbombáját, vagy a jól kifejlett, országos méretű tériszonyát.

Nemrég olvashattátok Rizsavi Tamással készült beszélgetésünket, amelyben Tamás beszámolt arról a fantasztikus élményről, milyen különböző épületeket megmászni, és onnan lefotózni magad egy szelfibot segítségével. Az egyébként mozdonyvezetőként dolgozó fotós beszámolt arról is, milyen adrenalinbombákat indítanak el benne az így készült képek. Tamás a Parlament csúcsáról fotózta Budapestet, ahonnan valóban szédítő látvány tárult elénk.

Ma a Kulturális Örökség Napjainak rendezvénysorozatában különösebb kockázat nélkül bárki följuthatott a Parlament tetejére, és vihette magát vagy az adrenalinbombáját, vagy a jól kifejlett, országos méretű tériszonyát. Hogy az Országház tetején sétálni fejleszti-e a parlamentáris demokrácia iránti fogékonyságot és a párbeszédre való hajlamot, erről megoszlik a pszichológusok véleménye.

Országház

Budapest, 2015. szeptember 20.
Érdeklődők az Országház kupolájában a Kulturális örökség napjai programban szervezett látogatáson 2015. szeptember 20-án. Ezen a napon a látogatók megtekinthetnek olyan épületrészeket is, amelyek az év többi napján zárva vannak az érdeklődők előtt.
Mindkét kép MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top