+ Média

Meztelen nők rajzolásával próbálják intim kapcsolatra bírni a japán aggszüzeket

Shingo Sakatsume

Sakatsum szerint Japán rendkívül ellentmondásos, hiszen amíg a legperverzebb szexuális fantáziák szabad teret kapnak a pornón keresztül, addig a való életben nem beszélnek a szexről, sőt, tabunak számít.

Szokatlan problémával találták szembe magukat a japánok: évről évre növekszik a középkorú szűz férfiak száma. Hogy orvosolják a helyzetet, speciális kurzust indítottak az aggszüzeknek: rajzórákon tanulmányozhatják a meztelen női test anatómiáját, ahol bátran szemügyre vehetik, és ezáltal tüzetesebben megismerhetik egy húsvér nő idomait. A jelenség azért is kapott nagy figyelmet, mert köztudomású, hogy az utóbbi években Japánban drasztikusan csökkent a születések száma, amire ez is hatással lehet – írja az artnet.com.

A National Institute of Population and Social Security Research (japán népesség-nyilvántartó intézet) 2010-es felmérései szerint a harmincas éveiben járó férfiak közül minden negyedik szűz.

Külön elnevezést is kaptak: ők a „yaramisos”csoport, és nagyon úgy tűnik, hogy az elmúlt két évtizedben a számuk egyre csak nőtt:

A férfiak nemcsak az anyagi javaikat veszítették el a gazdasági válság ideje alatt, hanem ezzel párhuzamosan az önbizalmukat is. A másik ok a kényszerházasságok háttérbe szorulása. Emiatt néhányan felkészületlenül vágnak neki a felnőttkornak, így képtelenek egy romantikus kapcsolat kialakítására

– nyilatkozta az AFP ügynökségnek az egyik kerítő, Yoko Itamoto.

https://www.youtube.com/watch?v=ZIhV94KrL30

Vissza kellene szorítani a szüzek számát. (Azokét, akik nem önszántukból maradnak szüzek, hanem mert képtelenek intim kapcsolat kialakítására.) Egy létező szociális problémáról beszélünk, amelynek csak az egyik oka az, hogy a japánok elutasítják a házasságot, vagy későn házasodnak. A jelenség viszont hatással van a születések számára is, ami az utóbbi években drasztikusan csökkent

– írja az szűz-kurzust vezető Shingo Sakatsume Ignition nevű weboldalon.

Shingo Sakatsume

Fotó: Shingo Sakatsume/artnet.com

A minden második hónapban megtartott aktrajzórákat a Virgin Academia keretein belül rendezik meg. Az egyéves, egymásra épülő kurzusok része a Virgin Breaker („Szűztipró”) című tankönyv, ezen felül pedig a résztvevők személyesen is konzultálhatnak tanáraikkal, hogy hogyan hálózzák be a kiszemelt nőt. Tehetik mindezt semleges környezetben, megszabadulva a szexuális vagy romantikus kapcsolat kialakításának kényszere alól.

Tavaly ősszel kezdtem bele a tanulmányaimba, és lenyűgöző tapasztalatokban volt részem. A nők teste csodálatos és hihetetlenül gyönyörű. Az egyik legfontosabb dolog amit megtanultam a női testről, hogy minden női mell formája más, sőt, nincs két egyforma nemi szerv sem.

– mondja az akadémián tanuló 41 éves Takashi Saka.

A program célja, hogy amikor a tanulók élesben kerülnek intim helyzetbe, ne jöjjenek zavarba a meztelen nő látványától, képesek legyenek kezdeményezni, és élvezetekkel teli kapocslatot kialakítani.

Shingo Sakatsume

artnet.com

Sakatsum szerint Japán rendkívül ellentmondásos, hiszen amíg a legperverzebb szexuális fantáziák szabad teret kapnak a pornón keresztül, addig a való életben nem beszélnek a szexről, sőt, tabunak számít. Olyannyira, hogy Megumi Igarashi japán művésznőt tavaly kétszer is letartóztatták obszcénnak kikiáltott 3D-s vagina-alkotása miatt. Először júliusban, ahonnan egy több mint 21 ezer ember által aláírt petíciónak köszönhetően szabadult csak ki. Másodjára pedig a bíróság felmentette, és szabadon engedték.

(Forrás: artnet.com)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top