Egy esküvői fotós alaposan megleckéztette homofób rendelőjét

Esküvői  fotós

A Brentwood fotós cég sok más Facebook-felhasználóhoz hasonlóan szivárványszínűre cserélte a fotós képét, az azonos neműek házasodásának amerikai legalizása után. A cég mögött álló floridai Clinton Brentwood Lee-nek azonban hamarosan szembesülnie kellett vele, a profilkép-cserének következményei lesznek.

Brentwood hamarosan üzenetet kapott egyik megrendelőjétől. A sértődött menyasszony a különböző neműek házassága mellett állt ki, majd közölte a fotóssal, hogy a profilkép miatt már nem tart igényt szolgáltatásaira. Innen jött az izgalmasabb rész. Ugyanis az esküvői fotózás előtt előleget kellett fizetnie a párnak, és persze ezt is visszakövetelték Brentwoodtól.

Azonban nem olvasták el jól a megkötött szerződést, ugyanis az előleget semmilyen esetben nem kaphatták volna vissza. Így aztán Brentwood hosszú válaszban fejtette ki, hogy mennyire szomorú a pár behatároltsága miatt, de úgy döntött, hogy ha már így alakult, valami hasznosra fordítja a megmaradt előleg összegét. Így a szóban forgó 1500 dollárt egy melegjogokkal foglalkozó szervezet számlájára utalta.

Forrás: i100.independent.co.uk

Forrás: i100.independent.co.uk

El sem merjük képzelni, ezek után ki vállalta a pár fotózását.

 3 hozzászólás

Írd le a véleményed!
  1. Pohászka József

    A melegházasság fából vaskarika. Csupán arra szolgál, hogy reklámot csináljon annak a kapcsolatnak ami más mint a többség. Miért nem lehet a magánügy magánügy?

  2. cickány

    a rendelőben az orvos gyógyít, a címben megrendelő volna helyes.
    a behatároltság elég furcsa kifejezés, nem korlátoltságra gondolt a szerző?


Új hozzászólás