+ Fotó

Egy esküvői fotós alaposan megleckéztette homofób rendelőjét

Egy rendelő nem akarta a melegházasságot támogató fotóst alkalmazni az esküvőjén, de olyan választ kapott, hogy azt egy életre megemlegeti.

A Brentwood fotós cég sok más Facebook-felhasználóhoz hasonlóan szivárványszínűre cserélte a fotós képét, az azonos neműek házasodásának amerikai legalizása után. A cég mögött álló floridai Clinton Brentwood Lee-nek azonban hamarosan szembesülnie kellett vele, a profilkép-cserének következményei lesznek.

Brentwood hamarosan üzenetet kapott egyik megrendelőjétől. A sértődött menyasszony a különböző neműek házassága mellett állt ki, majd közölte a fotóssal, hogy a profilkép miatt már nem tart igényt szolgáltatásaira. Innen jött az izgalmasabb rész. Ugyanis az esküvői fotózás előtt előleget kellett fizetnie a párnak, és persze ezt is visszakövetelték Brentwoodtól.

Azonban nem olvasták el jól a megkötött szerződést, ugyanis az előleget semmilyen esetben nem kaphatták volna vissza. Így aztán Brentwood hosszú válaszban fejtette ki, hogy mennyire szomorú a pár behatároltsága miatt, de úgy döntött, hogy ha már így alakult, valami hasznosra fordítja a megmaradt előleg összegét. Így a szóban forgó 1500 dollárt egy melegjogokkal foglalkozó szervezet számlájára utalta.

Forrás: i100.independent.co.uk

Forrás: i100.independent.co.uk

El sem merjük képzelni, ezek után ki vállalta a pár fotózását.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top