+ Fotó

Egy esküvői fotós alaposan megleckéztette homofób rendelőjét

Egy rendelő nem akarta a melegházasságot támogató fotóst alkalmazni az esküvőjén, de olyan választ kapott, hogy azt egy életre megemlegeti.

A Brentwood fotós cég sok más Facebook-felhasználóhoz hasonlóan szivárványszínűre cserélte a fotós képét, az azonos neműek házasodásának amerikai legalizása után. A cég mögött álló floridai Clinton Brentwood Lee-nek azonban hamarosan szembesülnie kellett vele, a profilkép-cserének következményei lesznek.

Brentwood hamarosan üzenetet kapott egyik megrendelőjétől. A sértődött menyasszony a különböző neműek házassága mellett állt ki, majd közölte a fotóssal, hogy a profilkép miatt már nem tart igényt szolgáltatásaira. Innen jött az izgalmasabb rész. Ugyanis az esküvői fotózás előtt előleget kellett fizetnie a párnak, és persze ezt is visszakövetelték Brentwoodtól.

Azonban nem olvasták el jól a megkötött szerződést, ugyanis az előleget semmilyen esetben nem kaphatták volna vissza. Így aztán Brentwood hosszú válaszban fejtette ki, hogy mennyire szomorú a pár behatároltsága miatt, de úgy döntött, hogy ha már így alakult, valami hasznosra fordítja a megmaradt előleg összegét. Így a szóban forgó 1500 dollárt egy melegjogokkal foglalkozó szervezet számlájára utalta.

Forrás: i100.independent.co.uk

Forrás: i100.independent.co.uk

El sem merjük képzelni, ezek után ki vállalta a pár fotózását.

 

3 hozzászólás

3 Comments

 1. eliza

  2015-07-05 - 19:07

  Muszáj naponta többször lenyomni a torkunkon azt, ami nem megy………….?
  Kár erőlködni…….

 2. Pohászka József

  2015-07-05 - 19:27

  A melegházasság fából vaskarika. Csupán arra szolgál, hogy reklámot csináljon annak a kapcsolatnak ami más mint a többség. Miért nem lehet a magánügy magánügy?

 3. cickány

  2015-07-13 - 12:00

  a rendelőben az orvos gyógyít, a címben megrendelő volna helyes.
  a behatároltság elég furcsa kifejezés, nem korlátoltságra gondolt a szerző?

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top