+ Gasztro

Ilyen egy lebilincselő életrajzi szakácskönyv

Elizabeth Bard új kötetének a helyszíne ezúttal nem a csigalépcsős házakkal teli Párizs, hanem a levendulamezőkkel tarkított, romantikus Provence.

Elizabeth Bard könyve egyszerre őszinte hangvételű életrajzi regény és lebilincselő szakácskönyv.

Megismerhetjük benne a vérbeli New York-i Elizabeth életének újabb fordulatait: hogy gyermekük születése előtt újdonsült francia férjével egy romantikus kiruccanás hatására hogyan határozták el magukat, hogy egy ódon provence-i házba költöznek, a szerzőnő miként vetette bele magát a helyi gasztronómia felfedezésébe, és végül, hogyan jutottak el első saját fagyizójuk megnyitásáig.

eli

Elisabeth Bard az Ebéd Párizsban című regényével szerzett ismertséget

A több mint 60 ínycsiklandó recept között a klasszikus provence-i receptek mellett találhatunk észak-afrikai és zsidó ételeket is, érthető leírásokkal, itthon is könnyedén beszerezhető hozzávalókkal.

A „konyharegény” bátran ajánlható mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra, hiszen ahogy a szerzőnő tanítja:

Az élet – konyhán belül és kívül – nem más, mint találkozás az ismeretlennel.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top