+ Életmód

Miért is legyek vállalkozó Magyarországon?

Számomra ezek az emberek azt a szemléletet képviselik, amire érdemes példaként tekinteni, ha az ember nyugodt szívvel akar lefeküdni esténként

Egy fiatal vállalkozó összegyűjtötte a számára inspiráló mondatokat, melyek megerősítették abban, hogy jól csinálja, amit csinál. Mester Tomi az adatlabor.hu-tól arra biztat mindenkit, hogy vágja a saját fájába a fejszéjét.

Ez a 7 mondat azt tanította meg nekem, hogy Magyarországon igenis van egy olyan egyre bővülő vállalkozói réteg, akik egymást támogatva, mutyizás nélkül, a pénz hajhászása nélkül, becsületesen, barátságban és békességben akarnak és tudnak valódi értékeket teremteni.

1. Halácsy Péter a Prezitől:

Ha azt megtanuljuk, hogy a saját sikereinknek a saját kovácsai vagyunk, akkor majd kevésbé fogunk függeni az államtól, a politikától, az EU-s támogatásoktól, kevésbé leszünk idegesek és sokkal boldogabbak leszünk

2. Pásztor Dávid az UX stúdiótól.

Mert azért mi, magyar vállalkozók itt mind azon vagyunk hogy toljuk előre egymás szekerét – és persze a sajátunkét is.

3. Enetha Learning, Németh Zoltán:

Nem kell másra fókuszálnunk, minthogy adjunk másoknak a saját gondolatainkból, mert azt vissza fogjuk kapni — többszörösen.

4. Szántó Péter, SpringTab:

Fontosnak tartom hogy mindig transzparens legyek árban. Ha alvállalkozókkal dolgozom, ők tudják hogy én mennyit kapok egy projektért és megbeszéljük, hogy abból ők mennyit kapjanak.

5. Mészáros Bea, Mindea

Ha valakinek segítesz valamiben, nem kell viszonzást elvárnod. Örülj, hogy segíthettél, és valaki majd neked is segíteni fog.

6. Deák Viktor, Adoblog.hu

Ha valaki ügyeskedés nélkül nem tudja megcsinálni az üzletét, annak valószínűleg ügyeskedéssel se fog úgy menni, ahogy kéne.

Árvai Péter, ismét a Prezitől.

a Prezivel […], ha jól csináljuk, segíthetünk megalapozni vállalkozások új generációját Magyarországon.

Számomra ezek az emberek azt a szemléletet képviselik, amire érdemes példaként tekinteni, ha az ember nyugodt szívvel akar lefeküdni esténként – és ami mindeközben üzletileg is értelmezhető: hosszútávon sikerhez vezet.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top