+ Film

Putyin tiszteletére műsort változtat a Comedy Central

putyin

Február 17-én hazánkba érkezik Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki legutóbb 2006-ban járt Magyarországon. Angela Merkel látogatásához hasonlóan érdemes aznapi fővárosi utunkba beleszámolni, hogy valószínűleg lesznek apróbb fennakadások, nemcsak a közlekedésben, de a tv-műsorban is.

Február 17-én hazánkba érkezik Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki legutóbb 2006-ban járt Magyarországon. Angela Merkel látogatásához hasonlóan érdemes aznapi fővárosi utunkba beleszámolni, hogy valószínűleg lesznek apróbb fennakadások.

Putyin látogatásával nemcsak a közlekedésben kell változásokra számítani, de a tv-műsorban is. A Comedy Centralon már fut az a reklámszpot, ami a kedd esti Putyin-maratont hirdeti. Kedd este ugyanis leadnak egy Putyinnal kapcsolatos Family Guy- és South Park-epizódot is. A South Park-ízű reklámban egy Áder Jánosra emlékeztető figura hívja fel Putyint, hogy meghívja Magyarországra:

Putyint nemrég Oliver Stone nézte ki magának és találkozásukból egy dokumentumfilmet is szeretett volna készíteni. Ha már South Park és Family Guy: nemrég írtunk a Family Guy-Simpson család crossoverről, illetve arról is, hogy nem biztos ám az, hogy a South Park annyira liberális.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top