+ Képzőművészet

Sokan várják a homoszexuális botrányhős fellépését

Erotikus művészeti kiállítás Detroitban

A közönség a képnézegetés mellett meztelen nőkről falatozhat, polgárpukkasztó erotikus performanszokat nézhet vagy éppen rögtönzött habpartiban eresztheti ki a gőzt.

Erotikus Művészeti kiállítás nyílik Detroit-ban holnap, ahol fellép többek között a botrányfilmjeiről elhíresült John Waters is. A közönség a képnézegetés mellett meztelen nőkről falatozhat, polgárpukkasztó erotikus performanszokat nézhet vagy éppen rögtönzött habpartiban eresztheti ki a gőzt.

A világ minden tájáról, több, mint ezer alkotás érkezik évente a „Dirty Show” erotikus művészeti tárlatra, de közülük, csak négyszázan mutathatják be műveiket. A szervezők állítják, a képeknek köze nincs a pornográfiához, ők csakis színtiszta erotikus művészetet tárnak a nagyérdemű elé, sőt, előfordulnak olyan műtárgyak is, amelyek teljes egészében nélkülözik a szexualitást.

A rendezők minden évben neves művészekkel próbálják becsalogatni a kíváncsiskodókat: idén többek között a nyíltan homoszexuális színész, John Waters is fellép egyszemélyes showműsorával, amelynek előzetesét holnap mutatják be Detroitban. Az íróként és képzőművészként is működő Waterst a magyar közönség a Rózsaszín Flamingók, a Cry-Baby vagy a Szégyen és gyalázat című filmekből ismerheti.

Noha tizenhat évvel ezelőtt a kezdetek kezdetén még csupán 40 művész közreműködésével rendezték meg az eseményt, mára azonban 20 ország 250 művésze képviselteti magát a 23 ezer négyzetméternél is nagyobb Russel Kiállító Centrumban. A holnapi napra már minden jegy elkelt, ám a február 21-ig tartó rendezvény többi napjára, még bőven van jegy.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top