+ Zene

Előhangolás a szilveszteri bulira

szilveszteri bulira

Az év utolsó napján ügyeletes szerkesztőnek lenni, mikor a többiek bulira készülődnek, a legjobb. Ide van láncolva az ember a géphez, ma már az MTI sem húz semmi váratlant, Ausztráliában már 2015 van, és Japánban is bőven legurult pár tonna pezsgő.

Az év utolsó napján ügyeletes szerkesztőnek lenni, mikor a többiek bulira készülődnek, a legjobb. Ide van láncolva az ember a géphez, ma már az MTI sem húz semmi váratlant, Ausztráliában 2015 van, és Japánban is bőven legurult pár tonna pezsgő. Mivel szórakoztatná magát a szerk., mint régi számokkal, ha jól emlékszem, a gyerekkoromból. Ha te is fiatalon akarsz megöregedni, akarom mondani, öregen megfiatalodni, a rock mindig belecsíp az ember fenekébe, hogy ugyan már, öreg, nem kell úgy elpuhulni.

Ma még jövünk egy újévi jókívánsággal, meg néhány okos tanáccsal arról, mit érdemes és mit nem érdemes jövőre nézve megfogadni. Addig is egy kis Ted Nugent 1976-ból, pont 13 éves voltam, és még nem volt egyetlen farmarom sem, de már tudtam, mi az a krampampuli. Na, nagy dolog.

Ez pedig az év legpoénosabb klipje volt. Új műfaj született, asszem.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top