+ Média

A tanárok kuncogva osztogatják ezt a képet a Facebookon

A tanárok kuncogva osztogatják ezt a képet a Facebookon - Hoffmann

A Nemzeti Pedagóguskar tiszteletbeli taggá fogadta Hoffmann Rózsát. A megtisztelő dokumentum alighanem magáért beszél.

A Nemzeti Pedagóguskar tiszteletbeli taggá fogadta Hoffmann Rózsát – írja a Hír24

A megtisztelő dokumentum alighanem magáért beszél. Mellékelnénk az MTI hírverzióját is, már csak az érdekesség kedvéért:

Ünnepi küldöttgyűlést tartott szombaton Budapesten a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK). Horváth Péter, a kar elnöke az MTI-hez eljuttatott közleményében arról tájékoztatott, hogy az országos küldöttgyűlés – a Nemzeti Pedagógus Kar felállítása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért – tiszteletbeli tag címet adományozott Hoffmann Rózsa volt köznevelési államtitkárnak, KDNP-s országgyűlési képviselőnek, Kőrösiné Merkl Hildának, aki korábban a pedagóguskar megalakulását előkészítő bizottságot vezette és Ballagó Zoltán egri tankerületi igazgatónak, aki tagja volt az előkészítő testületnek.

 

3 hozzászólás

3 Comments

  1. Sunyiló szerint:

    Lófaszt!
    Azért kellett tiszteletbeli cím neki, mert rendes tag nem lehet: se nem rendes, de nem pedagóga!

  2. tonyka szerint:

    A tanerőket senki nem kérdezte meg, ki akar a NPK tagja lenni, egyszerűen behajtották őket ebbe a karámba. És most várják, h. mi lesz… Elegánsabb kivitelezési módja ennek a rákosis rendeletnek az lett volna, ha minden tanerőt tiszteletbeli tagnak nyílvánítanak és a fentebb említett jeles személyeknek kellett volna kérvényezniük a felvételüket.

  3. Böszörményi Gy szerint:

    Elképzelem, hogyan nézhet ki a pedagógusok temérdek serege, miután Rózsika felállította a Karjukat. Vajon csak az egyik karjuk van így felállítva, vagy mindkettő? Egyik képzet se tetszik.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top