+ Hirdetés

Kedvezményes ajánlat könyvkiadóknak

Tisztelt Kiadóvezető!

Könyvkiadással is foglalkozó íróként tudom, hogy a munkánk legnehezebb része a könyv értékesítése. Alternatív megoldásokat keresve kezdtem el fejleszteni a Librarius.hu weboldalt, amely mára Magyarország leglátogatottabb kulturális weboldala lett. Naponta 10 ezer, havonta 200 ezer egyedi látogatója van. (Itt megnézheti és összehasonlíthatja az egyes weboldalak napi hivatalos látogatottságát.)

Ebben a levélben olyan hirdetési megoldást szeretnék ajánlani, ami a nagy portálokon megfizethetetlen, a kicsiken megfizethető, de az alacsony látogatottság miatt nem hatékony. A médiaajánlatunkban szereplő piaci ár töredékéért, 80-90%-áért kínálok banneres hirdetést. A banner minden letöltött oldalban megjelenik, ez havonta közel fél millió megjelenést jelent. Megítélésem szerint saját webshopos kedvezményeket, és új könyv kampányát érdemes itt reklámozni, de minden egyedi igényt támogatunk. A könyvek ajánlóinál segítünk hatékony cikkeket létrehozni – négy éve folyamatosan elemezzük a címrendszereket. Cikkeink olvashatók a nagy látogatottságú Hírkereső, Kapu és Hírstart oldalakon is. Írásainkat szemlézi az Imedia.

Hogy felmérjék ajánlatunk hatékonyságát, összhangban későbbi választásukkal, az első hónapot ingyen hirdethetik.

Paraméterek. Bannerméret: 300×250 pixel. Ár a cikk oldalon 50 ezer/hó vagy 30 ezer/hó, a jobb sávban a Befutók c. rovat fölött vagy alatt. A havi hirdetés havi négy bannercserét is tartalmaz.

Együttműködésünk a kiadók számára kedvezményes hirdetést jelent, számunkra pedig az oldal látogatottságának piaci alapú finanszírozásának fenntartását, amely hosszú távon mindkettőnk számára hasznos.

Üdvözlettel: Podmaniczky Szilárd (06-30-449-0618)

2014.10.31.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top