+ Ajánló

Papipari papi a képernyőn – katolikus főzőműsor a tévében

katolikus konyha

Leó atya sörös dobozt dug a csirkébe! A gasztronómia iránti robbanásszerű érdeklődés kiaknázása nem kerüli el a Római Katolikus Egyházat sem.

A konyha angyala címmel indul szeptember 21-től a Fülöp-szigeteken született, de az Egy(b)esült Államokban élő Leo Patalinghug atya főzőműsora a vállaltan katolikus tematikájú BonumTV-n.

A beharangozó szerint:

A konyha angyala testi és lelki egészségtudatos adásait Szabó Máté hangján élvezhetik majd a nézők. A műsor által Magyarország is bekapcsolódik abba a mozgalomba, melyet Father Leo indított el a tengerentúlon: közös étkezés, összetartóbb családok, boldogabb világ.
Rómában végezte felsőfokú hittudományi tanulmányait a North American College-n. Amíg tanulmányait folytatta, kamatoztatni tudta főzési tehetségét is. Több olasz étterem tulajdonosával kötött barátságot, és gyakran meghívta őket a konyhába, hogy a főzéssel kapcsolatos titkaikat megosszák egymással. Megtanították őt, hogyan készítsen finom rigatónit és lasagnát. Cserébe megmutatta nekik, hogyan kell hamburgert és sült krumplit készíteni. Mára már egy tehetséges szakáccsá vált, de még mindig élvezi az új receptek elsajátítását, és azoknak elkészítését kimondottan kedveli, ugyanúgy, mint ahogy az asztalát is szívesen osztja meg barátaival.

Az érdeklődők nyilván nem feledkeznek meg arról, hogy a torkosság a hét főbűn egyike – további izgalmas adatokat találhatnak a főzőpap saját honlapján is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top