+ művészet & politika

Meliyk pártot támogatja Elton John?

elton john

Elton John azért vallott színt, mert Nigel Farage, a szélsőségesen EU-ellenes UKIP vezetője egy rádióinterjúban arra utalt, hogy a Grammy-díjas előadó pártjának támogatói közé tartozik.

Elton John egyetlen politikai pártot sem kíván támogatni – jelentette be a brit zenész szóvivője, miután Nigel Farage, a szélsőségesen EU-ellenes UKIP vezetője egy rádióinterjúban arra utalt, hogy a Grammy-díjas előadó pártjának támogatói közé tartozik.

Farage „nagy bejelentésről” beszélt az interjúban, miután szóba került, hogy a közelmúltban szűk körű vacsorán vett részt a zenész házában. A politikus szavaira reagálva Elton John szóvivője, Gary Farrow elmondta, hogy a 67 éves előadó nem támogat egyetlen politikai pártot sem.

A szóvivő továbbá korrigálta Farage azon állítását is, amely szerint John és partnere, David Furnish hívták meg őt a vacsorára, rámutatva, hogy az UKIP vezetője a börtönt megjárt korábbi médiamogul, Conrad Black vendége volt azon az estén. Farrow ugyanakkor elismerte, hogy John és a politikus jól kijöttek egymással – olvasható a brit The Guardian című lap internetes kiadásában.

Hat évvel ezelőtt John és Furnish fejenként több mint tízezer fonttal támogatták a Liberális Demokratákat és a párt jelöltjét, Brian Paddick volt rendőrtisztet a londoni polgármesteri tisztségért folyó harcban, amelyből végül Boris Johnson került ki győztesen.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top