+ Színház

Csinos női főszereplőt kerestek a Karinthy Színház nevében a csalók

karinthy

Először röhögőgörcsöt kaptam, hogy annyira jó hírünk van, hogy a nevünkben castingolnak, de aztán amikor kiderült, hogy cseppet sem mulatságos ez a dolog.

Keresés a weben

Visszaélnek a Karinthy Színház nevével! Az elmúlt hetekben több lakásba és irodába is úgy próbáltak bejutni, hogy csinos női főszereplőt keresnek a teátrum egyik darabjába.

Karinthy Márton, az első magyar magánszínház direktora óva int mindenkit attól, hogy felüljön ilyesminek.

Először röhögőgörcsöt kaptam, hogy annyira jó hírünk van, hogy a nevünkben „castingolnak”, de aztán amikor kiderült, pontosan mit művelnek  azonnal kiderült, hogy cseppet sem mulatságos ez a dolog.

Nem szeretjük, ha a Karinthy Színház nevében akarnak becsapni embereket – mondta megkeresésünkre Karinthy Márton színigazgató.

Többen is betelefonáltak, hogy két elegáns úr és egy hölgy irodákba, hivatalokba ment be azzal az ürüggyel, hogy a Karinthy színháznak szerveznek meghallgatást.

Azt mondták, hogy a Rómeó és Júlia című darabhoz keresnek fiatal hölgyet, Júlia szerepére. Ez már csak azért sem lehet igaz, mert a Karinthy Színház ilyen formában nem csinál meghallgatásokat. Másrészt nem is keresünk Júliát, mert a következő szezonban sajnos nem játsszuk ezt a darabot.

A színigazgató ezután elmesélte, hogy valószínűleg azért irodákban és hivatalokban próbálkoznak a csalók mert tudták, hogy ezeken a helyeken sok fiatal lány van. Mivel lassan bevett szokás, hogy különböző castingokon vesznek fel műsorokba szereplőket, ezzel a módszerrel egy-egy hiszékenyebb hölgy lazán félrevezethető.

Amíg ugyanis egyikük a „meghallgatást” végzi, addig a társai simán elemelhetik az értékeket.

Egyelőre nem tettünk feljelentést a rendőrségen, de ha újabb hasonló esetekről hallunk, akkor azonnal megtesszük a szükséges lépéseket – tette hozzá Karinthy.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top