+ Média

Csípős jótanácsok egy 90 éves indiai szexgurutól

Nagyon kicsi a péniszem és az asztrológusom azt tanácsolta, hogy minden nap húzogassam 15 percig, miközben imádkozom. Már egy hónapja csinálom, de semmi változás.

„20 éves vagyok és tudni akarom mit jelent az orgazmus.” Ilyen és ehhez hasonló kérdések kavarognak az indiai lakosság egy részének fejében, ahol a szexuális felvilágosítás (illetve annak hiánya) komoly problémát jelent a mai napig. Él Indiában  egy ember, aki mindenkinél többet tett, annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet az említett kérdés fontosságára. Dr. Mahinder Watsa szokatlanul őszinte és humoros rovata egyre nagyobb népszerűségnek örvend az ázsiai államban. De miért van szüksége annak az országnak, amely a Kama Sutra-t adta a világnak egy 90 éves ember tanácsaira?

A szex örömteli dolog, de sokan hajlamosak inkább orvosi értelemben beszélni róla. Ahelyett, hogy a dolog tudományos és a erkölcsi dolgait boncolgatná, Watsa inkább a vitriolos egysorosaival kívánja felhívni a figyelmet az ösztönös szexre és válaszolni az olvasók kérdéseire. 50 éves újságírói pályafutása alatt gyakorlatilag a legmélyebb és legsötétebb szexuális félelmekkel találkozott, ám a szigorú magyarázatok vagy dorgálások helyett ő inkább humorosan igyekszik felvilágosítani a kérdezőket.

Az ő nyelvükön beszélek, így jobban el is fogadják, amit mondok. Egy vagyok közülük.

i1

Néhány gyakori kérdés a repertoárból:
– Az AIDS-et el lehet kapni a háziállatoktól?
– Mi a különbség az anális és az orális szex között?
– Mi a menstruáció?
– Már 20 éves vagyok és tudni akarom mit jelent az orgazmus.
– Azt szeretném megkérdezni, hogy a kávé befolyásolhatja-e a nemi vágyat? Csökkentheti a szexuális étvágyat vagy a mellek méretét?

A szexguru naponta körülbelül 60 levelet kap és mindegyikre válaszol is. Több, mint 35000 kérdéssel a háta mögött simán kiszúrja a kamuleveleket és tudja, ki az, aki valóban segítséget szeretne.

Watsa úgy gondolja, hogy az esetek legtöbbje és a kérdezők sokszor zavarba ejtően alapvető kérdései, a szexuális felvilágosítás hiánya miatt vannak, ezért missziójának tartja, hogy az ilyen jellegű oktatás minél több emberhez eljusson. Számos szexuális felvilágosítással foglalkozó szervezetnek aktív tagja és alapítója, valamint továbbra is lelkesen válaszol rovatában a felmerülő kérdésekre.

Az egyik legsúlyosabb esetnek a szűzhártyákkal kapcsolatos problémákat gondolja. Rengeteg olyan levelet kap kétségbeesett nőktől, akiket tinédzser körükben valamelyik rokonuk szexuálisan zaklatott, így most aggódnak, hogy nem veszi őket feleségül senki.

Sokan az öngyilkosságot is fontolgatják emiatt. Az ép szűzhártya nagyon fontos része az indiai kultúrának.

Watsa számos női és férfi magazinnak, illetve weboldalnak írt már, a legsikeresebb azonban a Mumbai Mirrorban megjelenő Ask the Sexpert rovata, melybe 10 évvel ezelőtt, 80 évesen vágott bele. Ez volt az első olyan indiai magazin, mely nyíltan kezelte az olvasók szexuális problémáit.

i2

A rovat megjelenése előtt az indiai lapok nagyon ritkán használták az olyan szavakat, mint a pénisz vagy a vagina – mesélte Meenal Baghel főszerkesztő asszony. Természetesen azonnal a figyelem középpontjába kerültünk, nem éppen pozitív értelemben. Trágársággal vádolták őket, perrel fenyegetőztek és gyűlölködő levelek seregét kapták, de úgy érzik megérte, mert egyre több emberhez eljut ez a korábban eltussolt téma. Mint mindenkinek Baghelnek is van kedvenc levele:

Egyszer valaki megkérdezte Watsától, hogy a rendszeres maszturbációtól összezsugorodhat-e a pénisz? A frappáns válasz a következő volt: ha ön túl sokat beszél, elkopik a nyelve?

Az iskolai oktatás helyzetét a tanácsadó továbbra is lehangolónak véli. Nagyon sok oktatási intézmény még mindig bűnös dolognak tartja azt, ha például a menstruáció szóba kerül az iskolában. Napjaink nukleáris családjaiban nincs senki, aki elmagyarázza a gyerekeknek mi miért van, vagy hogyan fogan meg egy gyermek. A kényszerházasság rendszere még mindig jelen van, olyan fiatalokat kényszerítenek egymáshoz, akik előtte még soha nem találkoztak. Még a Kama Sutra is azt vallja, hogy két embernek minimum 5 napra van szüksége ahhoz, hogy feltérképezzék egymást. Watsa azért pozitív dolgokat is lát. Míg 30 évvel ezelőtt csak pár nő írt neki, ez mára megváltozott és rengetegen keresik fel. Nem pusztán gyakorlati kérdésekkel bombázzák, hanem egyre többen kérdezik olyan korábban tabunak számító témákról, mint az orgazmus és a maszturbálás.

Watsa munkásságát már kitüntetés formájában is elismerték, könyve óriási népszerűségnek örvend, valamint rendületlenül válaszol a levelekre is. Nagyon úgy tűnik, hogy nem akar nyugdíjba menni, ráadásul még a klinikájára is van ideje, ahol időnként még 60-70 éves párok is megfordulnak szexuális életük felpezsdítése céljából. Amíg teheti, mindent megtesz azért, hogy Indiában minél inkább elterjedjen a szexuális felvilágosítás és a szex ne számítson többé tabutémának.

Végezetül néhány példa a szexguru kedvenc kérdéseiből:

Miután négyszer szexeltem, a következő napon gyengének éreztem magam. Kb 5 percig elsötétedett a világ és nem láttam rendesen. Kérem segítsen!
Ön mégis mit várt? Tapsvihart és gratulációkat, hogy ön a város bajnoka?

Mit kell majd használnom az elsősegély dobozból, miután elvesztettem a szüzességem? A menyasszonyomnak és nekem jó sokszor volt már orális aktusunk. Mennyire biztonságos ez?
Emiatt igazán nem kell csatlakozniuk a Vörös Kereszthez, pusztán fel kell keresniük egy szexterapeutát egy elő-házassági konzultációra. Az orális szex pedig biztonságos és egészséges, a felesége ettől nem fog teherbe esni.

A családom követeli, hogy azonnal házasodjam meg. Honnan fogom tudni, hogy a lány szűz-e még?
Azt tanácsolom, hogy ne házasodjon. Hacsak nem fogad fel detektíveket, akkor sajnos nincs mód, hogy ezt kiderítse. Kímélje meg szegény lányokat a gyanakvó természetétől.

Nagyon kicsit a péniszem, és úgy tűnik nem tudom kielégíteni a barátnőmet. Az asztrológusom azt tanácsolta, hogy minden nap húzogassam 15 percig, miközben imádkozom. Már egy hónapja csinálom, de semmi változás. Mit kellene tennem?
Ha az asztrológusának igaza lenne, minden férfi térdig érő pénisszel rendelkezne. Isten nem segít a hiszékeny, ostoba embereknek. Menjen el egy szexológushoz, aki megtanítja a szeretkezés művészetére.

Az egyik barátnőm úgy gondolja, hogy a mellei egyre nagyobbak a maszturbálástól. Lehetséges volna?
A barátnője azt gondolja, hogy a klitorisza egy pumpa?

Alvás közben biztonságos a péniszt a vaginában tartani?
Általában, ha a pénisz ernyedt állapotba kerül, kicsúszik a vaginából. Ha mégsem, nyugodt lehet: a vagina nem fogja az Ön nemi szervét megenni reggelire.

Két nappal ezelőtt védekezés nélkül szeretkeztünk a barátnőmmel. Hogy elkerüljük a terhességet, vettünk egy sürgősségi fogamzásgátlót. A pillanat hevében végül én vettem be helyette. Okozhat ez bármilyen mellékhatást számomra?
A következő alkalommal, kérem használjanak óvszert, de ezt lehetőleg ne nyelje le.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top