+ Ajánló

Hazai pályán ünnepel a Tankcsapda

25 éve nyomják, nem hiszik, hogy az élet egy ajándék, mert látták, hogy élnek anyádék.

Ma kezdődik a négy napon át tartó ihaj-csuhaj, elstartol Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja, a debreceni Campus. Idén olyan koncerteken rázhatjuk, mint az Asteroids Galaxy Tour, de jubileumi koncertet tart a Tankcsapda, zenél a Quimby, a Punnany Massif, a Carbonfools vagy a Heaven Street Seven is.

A fesztiválra tavaly hatvanezernél is többen voltak kíváncsiak, beállítva ezzel a Campus egyedi rekordját. A helyszín idén ismét a Nagyerdei Stadion szomszédságában lesz, melynek emblémája a százéves víztorony különleges megvilágítást kap.

A dán The Asteroids Galaxy Tour pénteken lép fel és lesznek neves külföldi dj-k a több mint ezer négyzetméteres party csarnokban, a Telekom Hallban is. Közöttük lesz a svájci Dj Antoine (szintén pénteken) és a német Wankelmut (szombaton). Az Aréna sátorban zenél a punkos dél-kaliforniai Nations Afire.

A hazai zenei élet legjobbjainak képviseletében kétszáznál is több fellépő lesz látható és hallható. Szombaton „hazai pályán” is megünnepli 25. születésnapját a debreceni Tankcsapda, emellett zenélni fog például a Quimby, a Punnany Massif, Rúzsa Magdi, a Budapest Bár, a Kowalsky meg a Vega, a Vad Fruttik, a Carbonfools, a Hősök, az Intim Torna Illegál, a Heaven Street Seven, a Road, a Supernem, a Fish!, a Bëlga, Majka és Curtis, Bárány Attila és Julia Carpenter.

A mintegy húsz hektáros területen a zenei csemegéken kívül, a színház-, mozi-, sport-, humor-, képzőművészet-, költészet- és a gasztronómia őrültek is dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a szervezők számtalan programmal várják őket is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top