Archív

Felkavaró fejvakaró

Több mint egy dildó, és sokkal többre képes, mint egy guminő. (Sárközi Richárd írása a Szerkéjen hangzott el)

Hogy mi választja el az embert az állattól? A ketrec? A börtön. A póráz? A nyakkendő. A feromonok? A lábszag, a spray, a fogkrém? Netán a nyelv?

Idegen közeledik, nem jó a szaga, ne gyere közelebb, megharaplak, húzz innen, te szemét, amíg jó kedvemben vagyok, itt minden a gazdáméké, többet ne lássalak erre, haladjál csak tovább szépen, hova is tettem a csontomat? Egy szóval: vau!

Nem, nem a nyelv. Inkább a kielégülésre váró szenvedélyek, és a kielégülés ezernyi fondorlatos módja. Míg az állat ösztönösen szeret, az ember segédeszközöket használ. Az ember formatervezett célszerszámokkal veszi körbe magát, hogy irányítva elégítse ki vágyait, ha olyanja van. Vagy ha egyedül van. Leginkább, ha olyanja van, és egyedül van.

Áss csak jó mélyen magadba, mélyebbre, mint szoktál, ne csak az állatot keresd az emberben, találd meg az embert az emberben, és máris ott fog állni előtted talpig szopóálarcban, bőrtangában, egyik kezében ostorral a másikon plüssbilinccsel.

Még mindig kíváncsi vagy, mit hoztam? Vedd életed legjobb orgazmusát, szorozd meg ezerrel, és még nem jársz ott. Vedd a legjobb orgazmusod ezerszeresét egy hullámvasúton miközben bébifókaszőrrel cirógatják a nyakadat, és még mindig nem jársz ott.

(Előveszi az orgazmatront, felhelyezi a fejére.)Sarkozi richard szerkej

OrgazmatronLassan megérkezünk.

(Letolja egyszer lassan, becsukja a szemét.)

Először csak kellemesen bizserget.

(Még kétszer letolja, harmadszor is megtenné, de hirtelen megáll.)

A hatodik, hetedik ismétlésnél már önkívületi állapot is bekövetkezhet.

(Leveszi, megmutatja.)

Több mint egy dildó, és sokkal többre képes, mint egy guminő. Kedves és odafigyel, uniszex kielégítési eszköz. Ha szerelmi bánatod van, ha éhínség pusztít egész földrészeken, vagy ha nem elegen lájkolták az új profilképed, csak előkapod és magadra tolod ezt az örömpolipot, ezt a szétvágott, újfunkciós habverőt, és rögtön megszűnik a világ. Még egyet a Ti kedvetekért.

(Visszateszi, le-fel tolja az orgazmatront, közben folytatja.)

Még egyet a mama kedvéért. Még párat az én kedvemért… már csak test vagyok, már csak fej vagyok, már csak élmény vagyok.

kalligram akcio

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top