Archív

A szépség és fölmegyek

Csütörtök délután épp’ visszaértünk a beatbox alaphangjaira. Dömétől hallottuk, hogyan lehet a szavakat énekben, ritmusban használni.maj 3 foto beat box– Kémeri Attila beszámolója a Mediawave-ről.

„Megtanulható a légzés használata, a beatboxhoz, s a hangok erőssége, mikrofonnal való használata! Az orrból és a szájból képzett hangok függetlenítésére is sor kerülhet! Különböző basszusok képzésének megtanulása, különösen a vugyvurugy basszus, ami hasonló a didgeridoo hangszer szájrezgetéséhez, amit ha ügyes az ember, cirkulált légzéssel is tud használni! S végezetül, nem csak kifele légzéssel, hanem befele légzéssel is megtanulhatunk énekelni!”

Este felé a Kampec Dolores szólt, ütöttek a ritmusok, jaj, de régen hallottuk őket, jó, hogy most itt jártak.

És akkor az éjszaka, „NEM DJ SILLÓ” rakta.

Silló Sanyi biztos, hogy folytatni fogja az est koncertjeinek hangulatát, de talán egy kicsit lazítani is fogja a sok keménységet. Silló Sanyi büszkén vállalja, hogy nem DJ, de mégis csinálja. Egyébként a MEDIAWAVE Fesztivál rendíthetetlen filmes előzsűri tagja, színházi és televíziós rendező, dramaturg. És a fesztiválon többször fellépő Shakespeare Akadémia diákjainak tanára.”

A szépséget délelőtt is láttam, kimentem a városba, virágokat láttam, halvány komáromi embereket.

Az éjjel volt egy kis zápor, elővettem a sapkámat, aztán fölmentem az ágyamba. Gondoltam, nem vagyok szörnyeteg.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top