Archív

Tölcsért csinálok a kezemből

Nem engedélyezik a nemzeti motorosok Adj gázt! címmel meghirdetett motoros felvonulását.adgaztmotorosplakKémeri Attila motorkulturális jegyzete.

A Heti Válasz a főszervező megszólaltatása során felvetette, hogy ilyen elnevezéssel azon a napon a zsinagóga mellett felvonulni, amikor a gázkamrákban megöltekre emlékeznek, több mint áthallásos. A motorosok vezetője, aki egy parlamenti párt fővárosi kerületi elnöke, az újságíró unszolására bocsánatot kér, s azt mondja, „felfújt hecckampány antiszemita megmozdulásnak nevezni a tavaszköszöntő motorozást (…) Nem igaz az a feltevés, hogy antiszemita megmozdulás lett volna, soha eszünkbe sem jutott ilyen gondolat. Fel sem vetődött bennünk, ha motoros rendőri felvezetéssel elvonulunk a Zsinagóga előtt, azt bárki veszélyként érzékelhetné. Úgy kezelnek minket, mintha náci csürhe lennénk.”

Képzeljék el, amint kimegyek a Fradi-meccsre, kiállok a béközép sorfala elé, szemébe nézek a vezérszurkolónak, megmarkolom a nadrágom kitüremkedését a cipzár magasságában, kicsit berázom, aztán két markomat egymás alá téve, tölcsért formázva rángatom azt csőrösre formált szám előtt, miközben a nyelvemmel belülről jól láthatóan böködöm az arcomat. Aztán amikor leültetnek és megkérdezik, hogy mit akartál ezzel mondani, kiskomám, ijedtemben elhadoválnám, hogy nem, nem, én ezekkel a közmegegyezés és közjelbeszéd alapján egyértelmű mutogatással nem is orális aktusra szólítottam fel őket. Jaj, nemán, rossz az, aki rosszra gondol, én csak azt mutogattam el, hogy hé, pajtikáim, nagyon tökös legények vagytok, le kell radírozni a pályáról az ősi ellent, meg kell szívatni a rohadt kis genyókat, különben is, hurrá, tavasz van.

Az ilyesmi, tudod, annyira szánalmas és gyáva húzás, ami különösen nevetséges egy ilyen macsó jelképekkel operáló csapat vezetőjétől. Ha valóban olyan kemény legények lennének, mint amilyennek láttatni szeretnék magukat, a tüntetés elmeszelésekor azt mondták volna, hogy oké, ennyi volt, majd máskor. Vagy azt, hogy, adjuk a gázt, de másik útvonalon. Ha én egyszer bemutatok valakinek, valakiknek, s utána vérciki magyarázkodásba kezdek, onnantól kezdve mifelénk kishülyének szólítanak.

Lehet akárhány lóerő a birkák alatt, attól az még nem lesz más, mint farkas-ruhába bújt kishülyék egybe terelt nyája.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top