+ Irodalom

Mi lesz azzal a férfival, aki a növények szexuális életével foglalkozik?

Landskrona magnemesítő központjában nagyon sokat tudtak a növények szexuális életéről. Példának okáért a rozskalászt pergamenzacskóba kötötték, és ezzel kényszerítették önmegtermékenyítésre. Az egyik kutató felesége aztán az asztalra csapott…

Furcsa történetek a XX. századból magyar sajtócikkek alapján – 1925 – a képen Landskrona

október, Svédország – Landskrona magnemesítő központjában nagyon sokat tudtak a növények szexuális életéről. Példának okáért a rozskalászt pergamenzacskóba kötötték, és ezzel kényszerítették önmegtermékenyítésre. Az egyik kutató felesége aztán az asztalra csapott. Ebből elég volt, drágám, két hónapja nem keféltünk!

október, Kanada – Egy lány, hogy megmutassa a pasiknak, ő is van olyan kemény, mint bármelyik, egy lejtős, forgalmas utcán fogadásból végiggurult a hordójában. A fogadást különösebb sérülés nélkül nyerte meg, és azzal is jól taktikázott, hogy reggelire paradicsomlevet ivott, mert kihányva, belső sérülésekre utaló, nagy ijedtséget okozott.

október, Magyarország – A japán nagykövet, távol hazájától magyar pezsgővel és borral ünnepelte az uralkodó születésnapját. Az ünnepségen egy hölgy lépett hozzá. Mondja, kérem, hogyan lehet az, hogy a mikádó augusztus 31-én született, és most tartja a születésnapját? A válasz nagyon egyszerű, áthelyeztük, mondta a nagykövet, az ünnepség fontos része a krizantém, és az csak októberben virágzik.

november, Németország – Berlintől néhány kilométerre, Frohnauban állt a buddhista misszió háza, ahová Kalkuttából érkezett egy szerzetes, hogy az egyre növekvő számú híveknek előadást tartson. Néhány német fiatal, akik nem is oly rég hallottak először a buddhizmusról, lenyűgözve bámulták a férfit. Úgy érezték, annyi év után végre betölti valami az életüket.

november, Jávai-szigetek – Két hétig tartó hatalmas vásárt tartottak Batáviában. Itt találkozott kelet és dél, észak és nyugat. A forgatagban fehér tengerészruhák, turbánok, kínai napernyők, jávai festők képei és európai kabátok kavarogtak, miközben szólt a Jáva-blues. A zenére profi táncosnők táncoltak, akikhez bárki odaléphetett partnerként, de egyetlen ujjal sem érinthette, kisülhetetlen feszültségben tartva a tánc erotikáját.

november, Alaszka – Négy amerikai geológus hétezer négyzetmérföldnyi területet térképezett föl Alaszkán, olyan helyekre is eljutottak, ahol fehér ember még nem járt. Itt bukkantak egy Noatak nevű falucskára, amelynek 250 eszkimó lakosa hírből sem ismerte a dohányt. Mindenkit megrendített a cigarettázó geológus látványa.

december, Egyiptom – Kairó európai negyedében álltak azok az éjszakai bárok, ahol belépődíj nélkül, frivol táncokban kínálták petyhűdt bájaikat az európából kiöregedett matrónák. A pénzes arab férfiak kivált kedvelték a szórakozásnak ezt a formáját, melyben gyakorlatilag kilóra vásárolták maguknak az emberhúst, és különösebb fűszerezés nélkül befalták.

december, USA – Aznap jött a hír, hogy valami képviselő meg akarja tiltani, hogy külön városnegyedeket alakítsanak ki a külföldiek. Ez hülye, mondta egy olasz a bárban, tökhülye. Ez az ember nem tanult a szesztilalomból. Amit tiltanak, azt még inkább meg fogják csinálni, úgyhogy lelőni sem érdemes.

december, Ausztria – Egy rövidkés pubifrizurát viselő hölgy megállt a kirakat előtt, antilopbőr táskájából antilopbőr tokocskát húzott elő, amelyből kiemelt egy három részre nyitható, aranyszegélyű elefántcsontból készült fésűt. Arra gondolt, milyen érdekes lenne most, életében először az utcán, mások szeme láttára megfésülködni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top