+ Gondolat

Magyar Iszlám Közösség: Gyáva terroristák ártatlan embereket mészároltak le

magyar iszlám közösség

Közleményben ítéli el a Magyar Iszlám Közösség az Iszlám köntösébe bújt, de valójában nem muszlim terroristák a párizsi mészárlását.

Közleményben ítéli el a Magyar Iszlám Közösség az Iszlám köntösébe bújt, de valójában nem muszlim terroristák a párizsi mészárlását.

A Könyörületes és Megkönyörülő Isten nevében!

A Magyar Iszlám Közösség mély megdöbbenését és együttérzését fejezi ki a párizsi terrortámadások miatt! Közösségünk osztozik a francia nép gyászában, együtt érzünk velük! A gyáva terroristák ártatlan embereket mészároltak le, melyre egyetlen vallás sem adhat igazolást! Béke, tolerancia, segítségnyújtás a szegényeknek, árváknak! Ezt parancsolja az Iszlám! A világnak fel kell lépnie minden szélsőséges erő, rasszista, megkülönböztető gondolkodás, tevékenység ellen! Az Iszlám köntösébe bújt, de valójában nem muszlimok szélsőséges nézetei ellen is, hiszen vallásunk tanításából gúnyt űznek! Ilyen és hasonló erőknek nincs helyük sem Európában, sem másutt! Ugyanakkor közösen kell küzdenünk a rasszizmus egyik formája, az iszlamofóbia ellen is, hiszen a világ muszlimjainak túlnyomó többsége békés és elítéli az erőszakot! Ma a Közösségünk nyílt napján a naplementi ima után közösen fohászkodni fogunk a békéért, az áldozatokért.

(A fotó Hegyeshalomnál készült októberben, forrás: a közösség FB-oldala)

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. András szerint:

    Értem, tehát akkor nem Hitlerrel és Hitler tanaival és nézeteivel volt valójában a gond, amely szerint ki kell irtani a zsidókat melegeket stb, hanem csak a híveivel?! Mert ha azt mondod, hogy nem Mohamed-el és annak tanaival és nézeteivel van gond, amely szerint szintén ki kell irtani a zsidókat melegeket stb, akkor akár mondhatnád ugyan ezt Hitlerre is!?

    Az a náci beszéd kedves tudatlan, hogy egy emberek gyilkolására buzdító mocskos népirtó eszmét ti amúgy vallásnak neveztek amelyben szabadon hinni lehet, miközben a hívei annak tanai és nézetei miatt gyilkolnak, pont úgy mint Hitler hívei!

    Ne nézzetek már hülyének!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top