+ Film

Nicole Kidman és Tim Roth nagy alakítása: Grace – Monaco csillaga – ma

A Grace - Monaco csillaga

A Grace – Monaco csillaga című filmet ma este, azaz június 19-én láthatod a Mozi Klub csatornáján 21 órai kezdettel.

A huszadik század derekán járunk. Grace Kelly (Nicole Kidman) hihetetlenül szép és sikeres hollywoodi csillag, akinek élete mesébe illő fordulatot vesz, mikor szó szerint eljön érte a herceg, III. Rainer (Tim Roth), Monaco uralkodójának személyében.

A szakma és a széles közönség szeretetétől övezve utazik el a tengerentúlra 1956-ban, hogy ott a királyi feleségek életét élje. Hollywood azonban évekkel később sem feledkezik el róla.

Alfred Hitchcock 6 évvel később felkeresi Kellyt, hogy térjen vissza a filmvászonra. A nő súlyos döntés előtt áll, ugyanis férjének is épp ebben az időben lenne a legnagyobb szüksége a támogatására.

A 2014-ben készült 103 perces francia-amerikai-belga-olasz életrajzi dráma rendezője Olivier Dahan, a forgatókönyvíró Arash Amel, aki érdekes módon a film társproducere is volt.

A Grace – Monaco csillaga című filmet ma este, azaz június 19-én láthatod a Mozi Klub csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet megismétlik ugyanezen a csatornán június 21 én 18.55-kor, és június 26-án 18.55-kor. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top