+ Színház

Molnár Piroska meghozta döntését a befejezésről

Molnár Piroska

Molnár Piroska visszavonulása nagy veszteség a magyar színházi élet számára, de utolsó szereplései biztosan emlékezetesek maradnak…

Fotó: Sárosi Zoltán

Molnár Piroska Visszavonulása és Utolsó Színházi Bemutatója

Molnár Piroska, a neves színésznő, bejelentette visszavonulását a színházi világból. A Madám Bizsu című darab lesz az utolsó színházi bemutatója, amely június 14-én debütált a Thália Nyárikert színpadán. A deszkavizio.hu portál cikkében a művésznőt a visszavonulásáról és terveiről kérdezték, aki elmondta, hogy jövőre kezdi az utolsó színházi évadát.

Az Utolsó Színházi Évad

Molnár Piroska elárulta, hogy idén ősszel tölti be a 79. életévét, és abban a szezonban, amelyben a 80-at betölti, már nem vállal új szerepeket. „Abban az évadban, amelyben betöltöm a 80-at, már csak azokat az előadásokat akarom megtartani, amelyeket nélkülem nem tudnak műsoron tartani. De újat biztosan nem fogok vállalni” – mondta a színésznő.

Fizikai és Mentális Kihívások

Molnár Piroska arról is beszélt, hogy bár a memóriája még mindig kiváló, a színpadi munka fizikailag megterhelő számára. „Az anyaszínházam, a Thália minden évadban megkínált egy olyan szereppel, amit fizikailag még el tudtam játszani – hála istennek, a memóriával nincsen gond. Itt, ezzel az új bemutatóval együtt öt előadásban játszom, ezenkívül van még három külsős előadásom. Ez éppen elég egy hónapra” – indokolta döntését.

Az Emberi Pálya Nem Kímél

A színésznő elismerte, hogy a színészi pálya nem kíméli az embert, és ő maga sem kímélte magát az évek során. Az évek alatt szerzett tapasztalatait és emlékeit azonban örökre megőrzi, és reméli, hogy a közönség is emlékezni fog rá művészetével és szerepeivel.

Molnár Piroska visszavonulása nagy veszteség a magyar színházi élet számára, de utolsó szereplései biztosan emlékezetesek maradnak mind a közönség, mind a művésznő számára.

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top