+ Színház

Törőcsik Mari halála előtt készült vele egy máig ismeretlen hangfelvétel

Törőcsik Mari

A cikk továbbá említ egy pletykát is Törőcsik Mari velemi házával kapcsolatban. Állítólag a lánya, Teréz, alacsony áron árulja.

Eőri fotó

Az ncl.hu cikket közölt arról, hogy a három évvel ezelőtt elhunyt Törőcsik Mari az élete utolsó éveiben sokat betegeskedett, nehezebben kommunikált, de még így is szívesen fogadott látogatókat a velemi otthonában.

Vecsei H. Miklós és ifjabb Vidnyánszky Attila is ellátogattak hozzá, és órákon át beszélgettek vele. Vecsei rögzítette a beszélgetéseket, és egy rejtélyes felvételt őriz az íróasztala fiókjában.

A bulvárlapnak (Blikk) nyilatkozva Vecsei elmondta, hogy néhány héttel Törőcsik Mari halála előtt jártak nála, és hosszasan beszélgettek vele. Azonban nem árulta el, mi hangzik el a felvételen.

A Blikk megjegyzi, hogy a felvétel készülhetett szakmai céllal, például egy projekt részeként, vagy pusztán azért, hogy emléket állítsanak vele Törőcsik Marinak. Korábban egy darabban már felhangzott a színésznő hangja felvételről, így ez is egy lehetőség.

A cikk továbbá említ egy pletykát is Törőcsik Mari velemi házával kapcsolatban. Állítólag a lánya, Teréz, alacsony áron, 45 millió forintért titokban árulja a házat, és egy színészbarátnak adná el. Egyes híresztelések szerint a családi ház, amelyet a művésznő még életében a lányára íratott, elhanyagolttá vált.

Korábbi cikkünk arról, amikor Törőcsik Marit az ablakon keresztül köszöntötték fel Vidnyánszkyék

Népszerűek

To Top