+ Film

Oszter Sándor, Hőgye Zsuzsa, Kállai Ferenc – Kitörés ma

kitörés

A Kitörés című filmet ma este, azaz április 10-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet megismétlik

Laci tehetséges, ambiciózus munkásfiú, akit egy nyitott gondolkodású vezető felvesz a gyár számítógépközpontjába. Hamarosan megismerkedik az igazgató lányával, Annával, aki teljesen más nézeteket képvisel, mint amilyenekkel Laci eddig találkozott.

Összeköltöznek Laci testvérének félig kész, komfort nélküli házában, de a lány nehezen viseli a zord körülményeket.

Lacit egy engedélyezetlen tévériport miatt kirúgják a munkahelyéről. Sertéstenyésztésbe kezd, éjt nappallá téve dolgozik. A terhes Annát közben szülei arra akarják rávenni, hogy hagyja el Lacit…

Az 1970-ben készült 104 perces magyar játékfilm rendezője Bacsó Péter, a forgatókönyvet Konrád Györggyel együtt írta. A film zenéjét Vukán György szerezte.

A Kitörés című filmet ma este, azaz április 10-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet megismétlik ugyanezen a csatornán április 12-én 1 óra 15 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/.

Népszerűek

To Top